WIN BEGELEIDT DE TRANSITIE NAAR AGILE

De snel veranderende markt dwingt organisaties om wendbaar te worden. WIN begeleidt en ondersteunt uw organisatie bij de transitie naar wendbaar werken. Onze consultants zijn niet alleen experts in Agile transformaties, maar ook bedreven in traditioneel projectmanagement. Zij bieden de mensen binnen uw organisatie alle handvatten, die nodig zijn om koers te houden en de transitie naar Agile tot een succes te maken.

Agile Consulting

AGILE PMO EN PORTFOLIOMANAGEMENT

WIN helpt organisaties de overstap te maken van traditioneel projectmanagement en Management of Portfolio’s (MoP) naar een agile aanpak van verandering. Van Scrum tot aan het Scaled Agile Framework (SAFe). Onze consultants zorgen voor de inrichting van Agile portfoliomanagement, tooling, reporting, Program Increment (PI)/Big Room planning events, roadmaps en backlogs. De roadmaps worden op basis van SAFe value streams opgesteld. Met behulp van PI planningen kunnen we in korte tijd de samenwerking tussen meerdere teams optimaliseren.

AGILE OFFICER TRAINING

Ook het PMO moet meegroeien met de transitie naar Agile. Wij trainen PMO professionals in hun nieuwe rol van Agile Officer. Wat verandert er voor PMO’ers en projectleiders? Welke nieuwe werkzaamheden, verantwoordelijkheden en mogelijkheden biedt een Agile omgeving? Welke waarde kunnen zij toevoegen om Agile werken over de teams heen beheersbaar te houden? Hoe wordt in een hybride omgeving de sturingsinformatie samengebracht? Deze vragen én meer komen aan bod in onze training.

WIJ ZIJN EXPERT IN AGILE TRANSFORMATIES

WIN beschikt over een gedreven team van gecertificeerde SAFe/Scrum consultants, met een schat aan praktijkervaring. Ons team werkt daarnaast samen met de beste Agile Coaches uit de praktijk. Zij stimuleren de juiste mindset en het juiste gedrag bij alle mensen, die betrokken zijn bij de transformatie naar wendbaar werken. Samen hebben we de expertise en tools in huis, om uw organisatie te helpen groeien naar een wendbare en toekomstbestendige organisatie.

Een succesvolle Agile transitie, daar zorgen we samen voor!