ORGANISATIEVERANDERINGEN VRAGEN OM EEN AGILE AANPAK

De snel veranderende markt dwingt organisaties om wendbaar te worden. WIN begeleidt en ondersteunt uw organisatie bij de transitie naar wendbaar werken. Onze consultants zijn niet alleen experts in het inrichten van Agile governance, maar ook bedreven in traditioneel projectmanagement. Zij bieden uw organisatie alle handvatten, die nodig zijn om koers te houden. Samen gaan we aan de slag om de transitie naar Agile werken binnen projecten en programma’s tot een succes te maken.

Agile Consulting

AGILE PMO EN PORTFOLIOMANAGEMENT

WIN helpt organisaties de overstap te maken van traditioneel projectmanagement en Management of Portfolio’s (MoP) naar een Agile aanpak van verandering. Van Scrum tot aan het Scaled Agile Framework (SAFe). Onze consultants zorgen voor de inrichting van Agile portfoliomanagement, tooling, reporting, Program Increment (PI)/Big Room planning events, roadmaps en backlogs. Met behulp van grotere planningsessies optimaliseren we in korte tijd de samenwerking tussen meerdere teams.

TRAINING: EEN AGILE AANPAK VAN VERANDERING

Project en PMO professionals spelen een belangrijke rol in de Agile aanpak van organisatieveranderingen. In de Agile Officer training worden deze professionals optimaal voorbereid op hun nieuwe rol. Wat verandert er voor PMO’ers en projectleiders? Welke nieuwe werkzaamheden, verantwoordelijkheden en mogelijkheden biedt een Agile omgeving? Welke waarde kunnen zij toevoegen om Agile werken over de teams heen beheersbaar te houden? Hoe wordt in een hybride omgeving de sturingsinformatie samengebracht? Deze vragen én meer komen aan bod in onze training.

AGILE EXPERTS OP PROJECT- EN PROGRAMMA-NIVEAU

WIN beschikt over een gedreven team van gecertificeerde SAFe/Scrum consultants, met een schat aan praktijkervaring. Ons team werkt daarnaast samen met de beste Agile Coaches uit de praktijk. Zij stimuleren de juiste mindset en het juiste gedrag bij alle professionals, die betrokken zijn bij de overstap naar Agile werken binnen projecten en programma’s. Samen hebben we de expertise en tools in huis, om uw organisatie te helpen groeien naar een Agile organisatie . Wendbaar en toekomstbestendig.

Een succesvolle Agile transitie, daar zorgen we samen voor!


Vacatures

Projectbeheerser (vast) en Projectondersteuner (a.i.)

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren projectbeheerser (vast). Ben jij een ervaren projectbeheerser en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Daarnaast zoeken we voor korte termijn een projectondersteuner (a.i.) die onze opdrachtgever kan ontzorgen totdat de rol van Projectbeheerser is ingevuld.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ manager projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Talent Program

Meld je aan voor het WIN Talent Program!