Opleidingen

Wij geloven dat iedere organisatie uniek is in de opleidingswensen. En dat elk projectteam én individu specifieke ontwikkelingswensen heeft. Daarom verzorgen we maatwerktrainingen, zowel op onze locatie als incompany. Meer informatie

Opleidingen

Van het opzetten van een PMO, het optimaliseren van projectbeheersing en het implementeren van het P3O®-model, tot het introduceren van Agile werken, het SAFe Framework, het behalen van een IPMA PMO certificaat en het ontwikkelen van PMO soft skills: onze thema-opleidingen zijn gericht op alle facetten van de projectorganisatie.

 • Hoe richt je een goed georganiseerd Project Management Office (PMO) in? Wat is precies de meerwaarde van een PMO? En wat houdt projectmatig werken in? Dat en meer leer je in deze training.

  Startdata

  28-01-2020
 • Dit is dé opleiding voor jou, als je een verdiepingsslag wilt maken binnen het vakgebied en je vaardigheden als PMO professional sterk wilt verbeteren. Daarnaast word je voorbereid op de officiële IPMA PMO certificering.

  Startdata

  07-02-2020
  12-06-2020
 • Tijdens deze training leer je projectbeheersing echt integraal toe te passen. Je maakt kennis met het IPM-model waaruit Integrale projectbeheersing is ontstaan en leert hoe projectbeheersing binnen dit model is gepositioneerd.

  Startdata

  22-04-2020
 • Deze training is bedoeld voor onder meer PMO'ers en projectleiders die de overstap naar agile werken willen maken. In 3 dagen krijg je concrete praktijk handvatten. Je leert op dag 1 werken in een agile team, op dag 2 hoe teams samen waarde leveren, op dag 3 leer je hoe je met je eigen capaciteiten op het vlak van houding en gedrag de teams en management verbindt en resultaten optimaliseert.

  Startdata

  13-03-2020
  08-05-2020
 • De Leading SAFe training is van oorsprong opgezet voor management en leiderschap van organisaties die met SAFe willen starten. Omdat de training in gaat op alle onderdelen van SAFe, is deze zeer geschikt om gedegen kennis te maken met SAFe. Het bevat alle Scrum, Lean en DevOps basis principes. Na het behalen van het examen ontvang je je SAFe agilist certificaat.

  Startdata

  12-02-2020
 • P3O® is de kapstok om het geheel van projecten, programma’s en portfolio’s succesvol te managen. In deze training leer je alles over P3O en hoe je dit ‘best practice’ raamwerk direct in de praktijk kunt toepassen.

  Startdata

  11-03-2020
 • Als onervaren of minder ervaren facilitator krijg je alle handvatten aangereikt, om workshops met succes op te zetten en uit te voeren. Heb je meer ervaring met het faciliteren van workshops, dan zal deze training je de theoretische onderbouwing geven van groepsdynamiek en hoe je deze positief kunt beïnvloeden.

  Startdata

  02-03-2020
 • WIN heeft deze ‘soft skills’ training specifiek ontwikkeld voor PMO professionals, die hun (inter)persoonlijke vaardigheden verder willen ontwikkelen. Wil je nóg succesvoller worden in je werk als PMO’er? Dan is dit de training voor jou!

  Startdata

  18-02-2020
 • De dynamische veranderorganisatie stelt continu nieuwe eisen aan jou als project professional. Wendbaarheid is niet alleen een thema voor organisaties, ook jijzelf moet wendbaar zijn. Ben jij wendbaar genoeg? Doe jij wat je leuk vindt?

  Startdata

  26-03-2020
 • In deze training leer je over onbewust gedrag, perspectieven en conditionering. Je leert over je angsten en twijfels en over zelfvertrouwen, assertiviteit en kwetsbaarheid. Vervolgens gaan we in op effectief gedrag, creativiteit en het doorbreken van je remmingen.

  Startdata

  30-01-2020
  13-02-2020
  05-03-2020
  16-04-2020
 • Mensen willen wel veranderen, maar willen niet veranderd worden. Met de komst van zelforganiserende teams, of zelfs zelfsturende teams, wordt het steeds lastiger de juiste kant op te veranderen. Wat is de sleutel om mensen in beweging te krijgen?

  Startdata

  12-12-2019
  14-05-2020
 • PRINCE2® is al vele jaren dé methode voor het effectief organiseren, managen en beheersen van projecten. Wil jij deze methodiek succesvol toepassen in jouw projectorganisatie? Volg dan de training PRINCE2® Foundation!

  Startdata

  14-02-2020
  08-04-2020
 • Hoe krijg je als PMO’er méér grip op de projectfinanciën, zodat snel de juiste beslissingen genomen kunnen worden genomen om het project financieel te borgen? Dát leer je in deze training.

  Startdata

  03-10-2019

Onze trainers

Judith Engelberts

Leren doe je door te praktiseren en vervolgens te verbeteren.

Ronald Middelkamp

“In teamsport gaat het om samen doelen halen."

Maurice Alberts

“Ik train op een coachende manier."


Vacatures

Senior adviseur projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Talent Program

Meld je aan voor het WIN Talent Program!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!

Recruiter bij WIN

Kom ons team versterken.