Opleidingen

Wij geloven dat iedere organisatie uniek is in de opleidingswensen. En dat elk projectteam én individu specifieke ontwikkelingswensen heeft. Daarom verzorgen we maatwerktrainingen, zowel op onze locatie als incompany. Meer informatie

Opleidingen

Van het opzetten van een PMO, het optimaliseren van projectbeheersing en het implementeren van het P3O®-model, tot het introduceren van Agile werken, het SAFe Framework, het behalen van een IPMA PMO certificaat en het ontwikkelen van PMO soft skills: onze thema-opleidingen zijn gericht op alle facetten van de projectorganisatie.

 • Hoe richt je een goed georganiseerd Project Management Office (PMO) in? Wat is precies de meerwaarde van een PMO? En wat houdt projectmatig werken in? Dat en meer leer je in deze training.

  Startdata

  03-09-2019
 • Dit is dé opleiding voor jou, als je een verdiepingsslag wilt maken binnen het vakgebied en je vaardigheden als PMO professional sterk wilt verbeteren. Daarnaast word je voorbereid op de officiële IPMA PMO certificering.

  Startdata

  10-09-2019
 • Tijdens deze training leer je projectbeheersing echt integraal toe te passen. Je maakt kennis met het IPM-model waaruit Integrale projectbeheersing is ontstaan en leert hoe projectbeheersing binnen dit model is gepositioneerd.

  Startdata

  14-10-2019
 • Organisaties willen wendbaar zijn en maken de overstap van traditioneel projectmanagement naar Agile werken. Deze training geeft je alle handvatten, die je nodig hebt om de transitie naar wendbaar werken tot een succes te maken.

  Startdata

  13-09-2019
  01-11-2019
 • De training Leading SAFe® 4.6 is bedoeld voor iedereen, die werkzaam is in een grote organisatie en een rol speelt bij de transformatie naar een Lean-Agile werkwijze. Onze training sluit aan op elke rol binnen zo’n transformatie.

  Startdata

  16-10-2019
 • P3O® is de kapstok om het geheel van projecten, programma’s en portfolio’s succesvol te managen. In deze training leer je alles over P3O en hoe je dit ‘best practice’ raamwerk direct in de praktijk kunt toepassen.

  Startdata

  18-09-2019
  20-11-2019
 • Als onervaren of minder ervaren facilitator krijg je alle handvatten aangereikt, om workshops met succes op te zetten en uit te voeren. Heb je meer ervaring met het faciliteren van workshops, dan zal deze training je de theoretische onderbouwing geven van groepsdynamiek en hoe je deze positief kunt beïnvloeden.

  Startdata

  07-11-2019
 • WIN heeft deze ‘soft skills’ training specifiek ontwikkeld voor PMO professionals, die hun (inter)persoonlijke vaardigheden verder willen ontwikkelen. Wil je nóg succesvoller worden in je werk als PMO’er? Dan is dit de training voor jou!

  Startdata

  17-10-2019
 • PRINCE2® is al vele jaren dé methode voor het effectief organiseren, managen en beheersen van projecten. Wil jij deze methodiek succesvol toepassen in jouw projectorganisatie? Volg dan de training PRINCE2® Foundation!

  Startdata

  04-12-2019
 • Hoe krijg je als PMO’er méér grip op de projectfinanciën, zodat snel de juiste beslissingen genomen kunnen worden genomen om het project financieel te borgen? Dát leer je in deze training.

  Startdata

  07-06-2019
 • Goede risicobeheersing start met een zorgvuldige risico-inventarisatie en risicoanalyse. Sterker nog: het is een continu proces van inventariseren en analyseren. Wil je weten hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat? Volg dan onze workshop ‘Risicomanagement’!

  Startdata

  09-09-2019

Onze trainers

Judith Engelberts

Leren doe je door te praktiseren en vervolgens te verbeteren.

Ronald Middelkamp

“In teamsport gaat het om samen doelen halen."

Maurice Alberts

“Ik train op een coachende manier."


Vacatures

Projectbeheerser

Wij zijn op zoek naar jou!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?

Agile Officer

Lees meer...