LEER HOE JE DE ORGANISATIE WENDBAAR MAAKT

Organisaties willen wendbaar zijn. Dit betekent dat ze afscheid nemen van traditioneel projectmanagement en Agile werken adopteren. De training ‘Agile Officer’ geeft je alle handvatten, die je nodig hebt om de organisatie op koers te houden en de transitie naar wendbaar werken voor jezelf en de organisatie tot een succes te maken.

Agile Officer

DOEL VAN DE TRAINING
In deze driedaagse training leer je hoe je als Agile Officer de transformatie naar Agile werken zo efficiënt mogelijk kunt organiseren. Je krijgt een beeld van hoe de organisatie er straks uitziet, volledig Agile of hybride. Je leert hoe je de uitdagende rol van Agile Officer invult en je beschikt over alle bagage, om het eigenaarschap en de innovatiekracht van teamleden te vergroten.

VOOR WIE?
Deze training is bedoeld voor iedereen, die graag in het midden van de verandering staat, zoals: PMO’ers, projectmanagers, portfoliomanagers en business analisten.

GEWENSTE VOORKENNIS
Twee tot drie jaar ervaring in projectomgevingen, bij voorkeur op programma- of portfolio-niveau. Een vooropleiding met PRINCE2, IPMA PMO en Management of Portfolio’s is gewenst, maar niet noodzakelijk.

INHOUD VAN DE TRAINING
De training ‘Agile Officer’ is opgesplitst in drie dagen.

DAG 1: SEE THE CHANGE
We nemen je mee in de ontstaansgeschiedenis van Agile en Scrum. Na een introductie van Agile, leer je hoe het is om in een Scrum team te werken. Je leert je werk op een andere manier te plannen, zowel in theorie als praktijk, aan de hand van spellen en een casus. Na deze dag heb je kennis van relatief schatten, story points, KANBAN, scrum boards, rapportages en Agile tooling.

DAG 2: UNDERSTAND THE CHANGE
Je krijgt inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij de transformatie naar Agile werken. Hoe kun je andere sleutelfiguren binnen de teams, zoals de Portfolio Manager, Agile Coaches en Senior Management ondersteunen? Je leert alle tools en technieken; van het gebruik van Jira, tot het organiseren van een Program Increment planning. En hoe houd je koers, als de organisatie opschaalt met Scrum teams? Je leert de verschillen tussen klassiek Portfoliomanagement en Agile PPM.

DAG 3: BE THE CHANGE
Deze trainingsdag wordt verzorgd door Agile Coaches uit de praktijk (De Kernploeg). We laten zien wat voor impact je gedrag heeft op de transformatie naar wendbaar werken, welke mindset nodig is om succesvol te zijn in een Agile omgeving en hoe je jezelf het beste positioneert als Agile Officer binnen de organisatie.

RESULTAAT
Na afloop van de driedaagse training ben je in staat om de rol van Agile Officer op je te nemen. Met nieuwe kennis, vaardigheden en tools help je de organisatie succesvol te groeien naar een wendbare, toekomstbestendige organisatie.

PRIJS
De investering voor deze drie dagen bedraagt € 1.395 p.p. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname.

Al onze opleidingen vinden plaats in onze trainingsruimte op ons kantoor in Doorn. Uiteraard trainen we ook op locatie als het groepen betreft.

Optie 1
13-03-2020 20-03-2020 27-03-2020
Optie 2
08-05-2020 15-05-2020 05-06-2020

Houd jouw organisatie op koers!


Referenties

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Schiphol

Actuele en beschikbare projectdossiers zijn door WIN ontwikkeld, overzicht en heldere scope.

Vacatures

Senior adviseur projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Talent Program

Meld je aan voor het WIN Talent Program!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!

Recruiter bij WIN

Kom ons team versterken.