BLIJF JE ONTWIKKELEN ALS PMO PROFESSIONAL

De rol van PMO professional bestrijkt de volle breedte van het PMO vak. Dat het vakgebied voortdurend aan verandering onderhevig is, beseft menig professional. Dit besef gaat gepaard met vragen, zoals: Hoe kan ik succesvol inspelen op veranderingen, mijzelf verder ontwikkelen binnen het vakgebied én blijven groeien als PMO professional? Het antwoord: door je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. De opleiding ‘IPMA PMO’ helpt je daarbij.

IPMA PMO

Het doel

WIN geeft de IPMA PMO opleiding met één duidelijk doel: PMO professionals nóg sterker maken in hun vak. Zowel in praktische als inhoudelijke zin. Deze opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van de IPMA Nederlandse Competence Baseline 4 en bereid je voor op de officiële IPMA PMO certificering.

Voor wie

Dit is dé opleiding voor de PMO professional, die een verdiepingsslag wil maken binnen het vakgebied en zijn of haar vaardigheden sterk wil verbeteren. Je hebt behoefte aan meer theoretische onderbouwing, betere hard en soft skills en officiële erkenning met certificering.

Gewenste voorkennis

Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een ondersteunende rol binnen een projectomgeving. Kennis van en ervaring met verschillende projectmanagement methodieken, zoals PRINCE2 Foundation en/of projectmatig werken verdient de voorkeur.

Programma

De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je tot je kunt nemen via onze e-learning module en twee opleidingsdagen.

1: Context

Je leert alles over de projectorganisatie-structuur, aspecten uit PRINCE2, MSP, MoP, P3O-structuur en bedrijfsorganisatie.

2: Hard skills

Wij helpen je bij het verbeteren van je technische vaardigheden. Daarbij richten we ons vooral op verschillende processen en technieken.

Processen:

Technieken:

3: Soft skills

Tijdens de training verbeter je ook je (inter)persoonlijke vaardigheden op het gebied van communicatie, houding, gedrag, persoonlijke effectiviteit, presentatie en reflectie.

Resultaat

Na afronding van de opleiding ben je goed voorbereid op het afleggen van het examen en het behalen van de IPMA certificering. Je beschikt over diepere kennis, vaardigheden en een unieke toolkit om nóg sterker te worden binnen je vak.

Daarnaast heb je nieuwe vakgenoten ontmoet, kennis met elkaar gedeeld en je netwerk vergroot. Bovenal: je bent in staat om zelfstandig een project, programma of portfolio professioneel te ondersteunen.

Prijs

De investering voor deze tweedaagse opleiding bedraagt € 1.395,00 per persoon. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering, en exclusief het examen voor de certificering via IPMA.

Locatie

Artur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Wil je deze training samen met collega’s op eigen locatie volgen? Geen probleem! Wij komen naar je toe. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Trainingsdata

1 november 2021

29 november 2021

De trainer

Ronald
Middelkamp

Ronald komt uit de praktijk en heeft veel ervaring binnen het PMO-vakgebied, als adviseur en als manager van PMO’s.

Hij deelt graag zijn ervaringen, maar laat ook graag ruimte om jouw ervaringen te delen, zodat de theorie met herkenbare praktijksituaties kan worden verrijkt.

In de trainingen is dan ook veel ruimte voor interactie, toegespitst op het PMO-vakgebied.

Lees meer over Ronald

Ga voor die certificering!

[]
1 Step 1
INSCHRIJVEN
Selecteer de gewenste trainingsdagen:

Door te klikken op "Inschrijven" ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Optie 1
01-01-1970

Heb je vragen over deze training?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...