BLIJF JE ONTWIKKELEN ALS PMO PROFESSIONAL

De rol van PMO professional bestrijkt de volle breedte van het PMO vak. Dat het vakgebied voortdurend aan verandering onderhevig is, beseft menig professional. Dit besef gaat gepaard met vragen, zoals: Hoe kan ik succesvol inspelen op veranderingen, mijzelf verder ontwikkelen binnen het vakgebied én blijven groeien als PMO professional? Het antwoord: door je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. De opleiding ‘IPMA PMO’ helpt je daarbij.

IPMA PMO

DOEL VAN DE TRAINING
WIN geeft de IPMA PMO opleiding met één duidelijk doel: PMO professionals nóg sterker maken in hun vak. Zowel in praktische als inhoudelijke zin. Deze opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van de IPMA Nederlandse Competence Baseline 4 en bereid je voor op de officiële IPMA PMO certificering.

VOOR WIE?
Dit is dé opleiding voor de PMO professional, die een verdiepingsslag wil maken binnen het vakgebied en zijn of haar vaardigheden sterk wil verbeteren. Je hebt behoefte aan meer theoretische onderbouwing, betere hard en soft skills en officiële erkenning met certificering.

GEWENSTE VOORKENNIS
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een ondersteunende rol binnen een projectomgeving. Kennis van en ervaring met verschillende projectmanagement methodieken, zoals PRINCE2 Foundation en/of projectmatig werken verdient de voorkeur.

INHOUD VAN DE TRAINING
De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je tot je kunt nemen via onze e-learning module en twee opleidingsdagen.

 1. CONTEXT
  Je leert alles over de projectorganisatie-structuur, aspecten uit PRINCE2, MSP, MoP, P3O-structuur en bedrijfsorganisatie.
 2. HARD SKILLS
  Wij helpen je bij het verbeteren van je technische vaardigheden. Daarbij richten we ons vooral op verschillende processen en technieken.
  Processen: projectstart, planning, PID en uitvoeringsbegeleiding.
  Technieken: configuratie-, change-, risico-, issue-, kennis- en kwaliteitsmanagement, (hoofdpunten)rapportage, dashboard, earned value analyse en planning.
 3. SOFT SKILLS
  Tijdens de training verbeter je ook je (inter)persoonlijke vaardigheden op het gebied van communicatie, houding, gedrag, persoonlijke effectiviteit, presentatie en reflectie.

RESULTAAT
Na afronding van de opleiding ben je goed voorbereid op het afleggen van het examen en het behalen van de IPMA certificering. Je beschikt over diepere kennis, vaardigheden en een unieke toolkit om nóg sterker te worden binnen je vak. Daarnaast heb je nieuwe vakgenoten ontmoet, kennis met elkaar gedeeld en je netwerk vergroot. Bovenal: je bent in staat om zelfstandig een project, programma of portfolio professioneel te ondersteunen.

PRIJS
De investering voor deze tweedaagse opleiding bedraagt € 1.395 p.p. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering.
Het examen voor de certificering via IPMA zijn exclusief.

Al onze opleidingen vinden plaats in onze trainingsruimte op ons kantoor in Doorn. Uiteraard trainen we ook op locatie als het groepen betreft.

Optie 1
07-02-2020 06-03-2020
Optie 2
12-06-2020 03-07-2020

Ga voor die certificering!


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Senior adviseur projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Talent Program

Meld je aan voor het WIN Talent Program!

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?

Agile PMO

Lees meer...