WORD NÓG EFFECTIEVER IN PROJECTMATIG WERKEN

PRINCE2® is al vele jaren dé methode voor het effectief organiseren, managen en beheersen van projecten. Wil jij deze methodiek succesvol toepassen in jouw projectorganisatie? Volg dan de training PRINCE2® Foundation! Tijdens deze training leer je alles over de principes, processen en thema’s van de PRINCE2® methode. Na afloop heb je de kennis en tools in huis, om projecten met behulp van deze projectmanagement-methode nóg beter te laten verlopen. Van begin tot eind.

PRINCE2® FOUNDATION

DOEL VAN DE TRAINING
Het doel van deze tweedaagse training: de PRINCE2® methode jezelf eigen maken, zodat je deze met succes in de praktijk kunt toepassen. PRINCE2® biedt alle handvatten om een project voor te bereiden, te ontwerpen, uit te voeren en succesvol af te afronden. Na afloop van PRINCE2® Foundation training ben je in staat om op een gestructureerde manier projecten optimaal te plannen, te organiseren, te leiden en te sturen op de Business Case: het ‘waarom’ van het project.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING EEN MUST?
WIN biedt deze training aan voor iedere professional, die zich wil ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Van projectleiders die graag meer structuur willen geven en grip willen hebben op projecten, tot professionals die werkzaam zijn of gaan werken in een projectomgeving. Bijvoorbeeld in de rol van projectmanager, projectmedewerker of projectmanagement officer.

PRINCE2® FOUNDATION CERTIFICERING
Deze training is inclusief het examen voor de officiële PRINCE2® Foundation certificering. Onze training is dan ook een must voor iedereen, die dit certificaat wil halen.

GEWENSTE VOORKENNIS
Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau. Je werkt in een projectomgeving, of hebt de ambitie om in een projectomgeving te werken.

INHOUD VAN DE TRAINING
De training PRINCE2® Foundation wordt gegeven door onze PRINCE2® trainer, met een schat aan kennis en ervaring die we graag met jou delen. Tijdens de training gaan we in op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2®. Daarnaast komen ook de thema’s en de projectprocessen van deze methodiek aan bod. Ook leer je hoe je de PRINCE2® methode kunt implementeren en borgen. En je gaat aan de slag met verschillende PRINCE2® beheersinstrumenten, zoals: Project Brief, Business Case, Hoofdpuntenrapport, Wijzigingsverzoek en Leerpuntenrapport.

Aan de hand van (eigen) casuïstiek word je op een interactieve en praktische manier uitgedaagd, om de PRINCE2® methode in de dagelijkse praktijk toe te passen.

RESULTAAT
Na afloop van de training PRINCE2® Foundation beschik je over alle bagage, om deze projectmanagement-methode met succes in de praktijk toe te passen:

‣ Je kent alle principes van de PRINCE2® methode, waaronder de product gebaseerde aanpak. Deze weet je helder te formuleren en tot uitvoering te brengen in je eigen project.

‣ Je bent op de hoogte van de verschillende thema’s, die aandacht nodig hebben in een project, zoals de Business Case, organisatie, wijziging en risico. En je kunt deze direct vertalen naar de praktijk.

‣ Je kent de werking en toepassing van alle projectmanagement-processen en ieders rol hierin. Je beschikt over de nodige handvatten, om deze te borgen in je eigen projectomgeving.

‣ Je kent de rollen en verantwoordelijkheden binnen een project. En je weet wat er van alle projectbetrokkenen wordt verwacht.

‣ Je weet hoe je een escalatieroute moet inbedden, zodra de doelstellingen niet gehaald (dreigen te) worden.

HOOGSTE KWALITEIT

Met deze training verbinden wij ons aan Lagant als ATO (Accredited Training Organisation). Onze training voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

PRINCE2® – “PRINCE2® is a (registered) Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved.”

PRIJS
De investering voor de PRINCE2® Foundation training inclusief examen bedraagt € 990,-. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering.

*Indien er interesse is in de PRINCE2® Practitioner training is dit incompany ook mogelijk.

DATA
Neem contact met ons op voor het afspreken van een datum.

Al onze opleidingen vinden plaats in onze trainingsruimte op ons kantoor in Utrecht. Uiteraard trainen we ook op locatie als het groepen betreft.

Optie 1
28-01-2021 29-01-2021

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van projectmanagement? Schrijf je nu in!


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...