WEBINAR ‘EN NU ECHT’ – TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

EN NU ECHT!
Deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Oplossingen voor hele nieuwe problemen. Thuiswerken, thuisonderwijs, quarantaine. Onzekerheid, angst misschien.
Hoe werkt dit in je hoofd? Hoe kan je je gedrag sturen? Hoe kom je deze tijd zo goed mogelijk door?
Dingen gaan niet meer zoals ze gisteren gingen. En het ziet er naar uit dat dit nog wel even voort duurt. Hoe beweeg je mee in deze vreemde tijd?

In deze online training van een uur leer je over onbewust gedrag, perspectieven en conditionering. Je leert over je angsten en twijfels. Vervolgens gaan we in op effectief gedrag, creativiteit en het doorbreken van je remmingen.

Een crash course menselijk gedrag en effectiviteit. Geen stoffige theorie en complexe modellen, maar je gaat werkelijk aan de slag en gaat ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om meer grip op je gedrag te krijgen.

PRIJS
Er zijn geen kosten verbonden aan deze webinar.

OVER DE TRAINER
Frank Oeben is trainer, spreker en auteur op het gebied van geluk, gedrag en leiderschap. Hij schudt wakker. Trekt mensen uit hun comfortabele positie en wijst ze op hun verantwoordelijkheid, om zelf meer uit hun leven en hun werk te halen. In zijn rol van Consultant bij WIN helpt hij organisaties veranderen, door mensen werkelijk in beweging te laten komen.

DATA
De data voor de webinar zijn:
do 9 april van 10-11 uur
woe 15 april van 10-11 uur
vrij 17 april van 13-14 uur
woe 22 april van 14-15 uur
vrij 24 april van 10-11 uur
do 30 april van 15-16 uur

Optie 1
09-04-2020 15-04-2020 17-04-2020 22-04-2020 24-04-2020 30-04-2020

Ben je werkzaam binnen een projectorganisatie of veranderorganisatie en wil je jouw eigenaarschap en leiderschap vergroten?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!