EVENTS

 • WIN en Post NL nodigen u van harte uit om gezamenlijk kennis te delen en te netwerken met uw collega transformatie leads, portfolio managers en directies, die geïnteresseerd zijn in Agile transformaties. Zo zijn er o.a. deelnemers van Post NL, Aegon, CAK en Ymere. Zij kunnen kennis en ervaring met u delen over SAFe, Less, Spotify, Agile leiderschap, PI Planning, Lean Portfolio Management en de waarde die Agile werken levert.

  Startdata

  2019-07-05
 • Woensdagavond 5 juni werpen we een verfrissende blik op Integrale Projectbeheersing met Atef Saad van Compasco Consultancy. Je bent hierbij van harte welkom!

  Startdata

  2019-06-05
 • 21 mei 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse WIN EVENT! Dit jaar in de sfeer van een heus festival, met als thema 'PMO WORKS'. Een wel heel uniek evenement, dat je niet wilt missen. Je bent van harte welkom!

  Startdata

  2019-05-21
 • DE SPREKERS Alexander en Henry vertellen je meer over de toekomst van PMO en PM in Agile en het begeleiden van transities. Aegon Asset Management de rol van het PMO in een Agile transformatie Datum: 13 juni 2018 van 15-17 uur Locatie: Aegon, Den Haag

  Startdata

 • Terugblik op ons WIN EVENT van 29 maart 2018

  Startdata

  Geen datums beschikbaar.

Onze trainers

Judith Engelberts

Leren doe je door te praktiseren en vervolgens te verbeteren.

Ronald Middelkamp

“In teamsport gaat het om samen doelen halen."

Maurice Alberts

“Ik train op een coachende manier."


Vacatures

ZZP en WIN dat werkt samen

Wij komen graag met jou in contact!

Lead PMO

APMO in het Groene Hart!

Senior projectbeheerser

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!