EVENTS

 • Waarom is werkgeluk belangrijk voor organisaties? Welke rol rol speelt werkgeluk bij het organiseren van verandering? Door drijfveren en motivatie te koppelen aan de veranderdoelstelling wordt veranderen een stuk leuker.

  Startdata

  2019-09-26
 • WIN en Post NL hebben een event georganiseerd om gezamenlijk kennis te delen en te netwerken met collega transformatie leads, portfolio managers en directies, die geïnteresseerd zijn in Agile transformaties. Zo waren er o.a. deelnemers van Post NL, Aegon, CAK en Ymere. Zij hebben kennis en ervaring gedeeld over SAFe, Less, Spotify, Agile leiderschap, PI Planning, Lean Portfolio Management en de waarde die Agile werken levert.

  Startdata


 • Woensdagavond 5 juni werpen we een verfrissende blik op Integrale Projectbeheersing met Atef Saad van Compasco Consultancy. Je bent hierbij van harte welkom!

  Startdata


 • 21 mei 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse WIN EVENT! Dit jaar in de sfeer van een heus festival, met als thema 'PMO WORKS'. Een wel heel uniek evenement, dat je niet wilt missen. Je bent van harte welkom!

  Startdata


 • DE SPREKERS Alexander en Henry vertellen je meer over de toekomst van PMO en PM in Agile en het begeleiden van transities. Aegon Asset Management de rol van het PMO in een Agile transformatie Datum: 13 juni 2018 van 15-17 uur Locatie: Aegon, Den Haag

  Startdata

 • Terugblik op ons WIN EVENT van 29 maart 2018

  Startdata

Onze trainers

Judith Engelberts

Leren doe je door te praktiseren en vervolgens te verbeteren.

Ronald Middelkamp

“In teamsport gaat het om samen doelen halen."

Maurice Alberts

“Ik train op een coachende manier."


Vacatures

Lead PMO - De Goudse

APMO in het Groene Hart!

Senior adviseur projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?