WIN

LAB DAYS

pmo agile projectbeheersing LABday projectmanagement ondersteuning

WIN Lab days: Samen bouwen aan de toekomst

In een wereld die continu verandert, is het voor organisaties belangrijk om wendbaar te zijn. Zo kan er worden gebouwd aan een duurzame toekomst. De organisaties van morgen zijn onze opdrachtgevers. Organisaties met ambitie om bij te dragen aan een betere toekomst op maatschappelijk-, sociaal- en/of bedrijfsniveau. Vanuit WIN dragen wij graag bij aan een betere toekomst en bouwen mee aan organisaties van de toekomst vanuit onze expertise in PMO, Projectbeheersing en Agile.

Wij geloven dat mensen de basis vormen van elke succesvolle verandering en duurzame ontwikkeling en dat zij zorgen voor blijvende wendbaarheid. Om onze expertise over te kunnen blijven brengen naar opdrachtgevers richten wij ons op ontwikkeling, samenwerken en kennisdeling. Ondanks dat we werken in de project- en veranderorganisaties van opdrachtgevers zijn we als WINners ook gericht op onderlinge verbinding. Dit alles komt mooi samen op de WIN Lab days.

 

De kracht van ontwikkeling, samenwerking en kennisdeling

Friday = WIN Lab day!

Elke 4 weken organiseren we op vrijdag een WIN Lab day. We komen dan samen op onze werklocatie in Utrecht voor ontwikkeling en om kennis te delen. De Lab days zorgen ervoor dat we met elkaar in verbinding blijven staan als collega’s en helpen ons opgedane kennis mee te nemen naar onze opdrachtgevers. We zijn op deze dagen nog meer gericht op het teamgevoel en het krachtig houden van onze onderlinge samenwerking. Dit doen we door in de ochtend workshops te volgen en in de middag samen aan verschillende interne en externe projecten te werken. De Lab days bieden gelegenheid om kennis en ervaringen te delen, te leren van elkaar en gezamenlijk te werken aan ontwikkeling.

Inspirerende programma’s

De WIN Lab days hebben een gevarieerd programma aan activiteiten en workshops, gericht op individuele groei en teamontwikkeling. Enkele onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn:

Interactieve workshops
Teamontwikkeling, programmabeheersing, verandermanagement en AI zijn voorbeelden van onderwerpen waarover interactieve workshops worden georganiseerd. Deze sessies helpen de WIN’ners om nieuwe vaardigheden en inzichten op te doen die ze direct kunnen toepassen in hun werk.

Kraak de case
Een bijzondere activiteit waarbij we in teams een vraagstuk van opdrachtgevers benaderen vanuit diverse perspectieven. Aan het einde van de sessie wordt een gericht advies aan de klant gepresenteerd. Dit stimuleert het probleemoplossend vermogen en de creativiteit van de medewerkers én helpt onze opdrachtgevers om hun case te kraken. WIN-WIN dus!

Special guest

Een van de kenmerken van de Lab days is de laagdrempelige toegankelijkheid. Daarom hebben we altijd ruimte voor special guests om deel te nemen aan het programma van workshops. Een uniek bezoek vanuit een informele setting om een kijkje achter de schermen te nemen, sfeer te komen proeven op onze werklocatie en WINners te ontmoeten.

Wil je ook een keer als special guest aanwezig zijn?

Tijdens deze dag nemen we je mee naar de workshops en schuiven we samen aan voor een lekkere lunch. Je wordt voorgesteld aan de WINners en we zorgen voor de juiste begeleiding die je nodig hebt door de dag heen. Deelname is kostenloos!  

Meet me @ WIN Lab day! Stuur een  mail naar h.adnane@wijzijnwin.nl of meld je aan.

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

MELD JE AAN

Wil jij ook kennis delen en verbinden met vakgenoten? Kom dan langs bij één van onze Lab days.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@wijzijnwin.nl

1 Step 1

Uiteraard worden je gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Meer daarover lees je in de Privacyverklaring.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

ZIEN WE JE op één van onze Lab days?

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Any de Veth

PMO Professional

Bas Joustra

Sr. PMO Consultant

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Bjorn Mattijssen

Sr. PMO Consultant

Daniëlla Tuik

Online Marketingpartner

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Erik Verreijt

Practice Lead, Agile Consultant

Jaap Fijnvandraat

Business Support Manager - WIN

Jill Kunst

Jr. PMO

Jonne Campfens

PMO Professional