Maak kennis met onze trainer...

Marc van der Krogt

Marc van der Krogt

Trainer 'Integrale Projectbeheersing'

Marc van der Krogt is adviseur trainer en teamcoach. Hij ontwikkelt en verzorgt al sinds 2006 trainingen en implementatieondersteuning op het gebied van IPM.

Marc ziet IPM meer als een gedachtegoed dan een voorgeschreven wijze van werken. De toepasbaarheid in de praktijk staat dan ook altijd centraal, die is voor iedere organisatie en team verschillend.

Marc is een enthousiaste trainer die scherp en direct aansluit bij ontwikkelingen van organisaties en mensen.

Energie en frisse blik

Marc heeft ervaring opgedaan bij diverse organisaties als RWS, HDSR, Rijnland en overkoepelende organen als wateropleidingen, hoogwaterbeschermings-programma. Daarnaast heeft Marc in verschillende rollen gewerkt voor een breed scala aan opdrachtgevers.

In zijn trainingen zorgt Marc voor de energie en de frisse blik op de vraagstukken die de cursisten meebrengen. Dit op zowel organisatie als persoonlijk gebied. Ontwikkelen is voor hem dan ook altijd een belangrijke pijler die tijdens elke training aandacht verdient. Omdat het altijd gaat om de toepasbaarheid zal hij altijd toetsen op de resultaten in de praktijk.

Maak ook kennis met...

“Ik zie IPM meer als een gedachtegoed dan een voorgeschreven wijze van werken.”

Marc van der Krogt

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!