PMO | Agile | Projectbeheersing

Over WIN

WIN bouwt aan de organisaties van morgen door samen te groeien

WINners PMO projectmanagement ondersteuning Projectbeheersing
Organisaties van morgen denken aan continuïteit, aan duurzaamheid, aan de juiste keuzes maken. Dat gaat verder dan alleen efficiënter en effectiever zijn. Dit zijn de organisatie met wie wij samen groeien.
Dat doen wij door te verbinden, want in een steeds snellere en complexere wereld kan niemand het alleen. Vanuit die verbinding, krijgen wij dingen voor elkaar. Wij bouwen aan de groei van de ambities van jouw organisatie en voegen realisatiekracht toe. Door met een innovatieve blik te kijken naar de wereld om ons heen vertalen wij de uitdagingen van morgen naar de acties vandaag. Alles in ons werk draait om mensen. Want mensen maken nog steeds het verschil.

Onze kernwaarden

Dit is waar wij voor staan

nieuwsgierig

Nieuwsgierig ondernemend

Aandacht voor kansen, altijd op zoek naar hoe dingen beter kunnen.

getting sh*t done

Getting sh*t done

Meer dan goed doen.

aandacht mens

Met aandacht voor de mens

Mens op één.

verschil maakt sterker

Verschil maakt sterker

Oog voor de kracht van de ander.

serious about fun

Serious about fun

Niet (te) serieus.

Kernwaarden in actie

Dit is hoe wij jouw organisatie kunnen helpen

Adaptief vermogen

Om in zo een wereld te participeren en floreren, als individu of onderneming, moet je weten hoe je je aanpast aan de continue verandering. Wij helpen jouw organisatie te leren om de verandering te zijn.

Veranderplezier

Wij houden van verandering, het geeft ons plezier en wij geven verandering plezier terug.

Realisatiekracht

We geloven dat mensen aan de basis staan van elk initiatief dat leidt tot duurzame ontwikkeling. Tools en techniek hebben altijd een meester nodig. Ontwikkeling en groei naar dat meesterschap is wat wij doen.

Team

Meet ons team

Judith de Haas

PMO Professional

Ik ben een enthousiaste WINner in PMO, Project & Change Performance en toekomstgericht sturen. Vanuit mijn rol als PMO Professional help ik organisaties om structuur te vinden in hun transformatieproces. Dat doe ik door overzicht te creëren, analytisch-kritisch te durven kijken, creatieve oplossingen te vinden, buiten bestaande kaders te denken, en de verbinding te zoeken waar verschillen zijn.

Suus Brandt

Office Manager - Win

Mandy Versteeg

PMO professional

Ik ben WINner in PMO, verbinden en structureren. Vanuit mijn rol als Professional help ik projectorganisaties met efficiëntie en verandering. Dat doe ik door overzicht en inzicht te creëren, creativiteit en een mensgerichte aanpak.

Nancy Bisphan

PMO Professional

Jonne Campfens

PMO Professional

Ik ben WINner in PMO, organisatie, ontwikkeling en verbinding. Vanuit mijn rol als PMO’er help ik bedrijven door het creëren van overzicht en het bieden van inzicht om zo samen te kunnen werken aan het verbeteren van project en proces. Dat doe ik onder andere door kritische vragen te stellen, behoeften inzichtelijk te maken, structuur te bieden en te ontzorgen.

Waar kunnen wij mee helpen?