Nieuwe aanWINst Shanice Helder

pmo projectbeheersing agile consultancy

Wie is Shanice
Ik zal mezelf even in het kort voorstellen. Mijn naam is Shanice Helder en sinds 1 september mag ik onderdeel uitmaken van WIN. 29 jaar geleden ben ik geboren in Almere. Ik ben opgegroeid in Dronten en heb voor 6 jaar in Suriname gewoond. In 2014 ben ik terug naar Nederland verhuisd om te studeren in Den Haag. Nu ben ik weer terug in Almere en woon ik met mijn twee konijntjes.

In Den Haag heb ik Commerciële Economie gestudeerd. In deze periode heb ik mijn interesse voor marketing ontwikkeld. Na mijn studie ben ik de kant van online marketing opgegaan, omdat dit een erg groeiende markt is. Ik ben als SEA specialist aan de slag gegaan. SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit houdt in dat ik ander organisaties hielp om hun vindbaarheid op het internet te vergroten. Wat ik het leukste aan mijn functie vond, is het klantcontact en het helpen van de klant.

Eerste contact met WIN
Na het opdoen van ervaring als SEA specialist, ben ik om me heen gaan kijken naar een volgende uitdaging. Dit is toen ik in gesprek raakte met Any, waarmee ik al langer bevriend ben. Zij wees mij op de mogelijkheden binnen WIN en vertelde verhalen van win, waardoor ik enthousiast werd. Vervolgens heeft Any mij voorgesteld aan WIN en mocht ik op gesprek komen. Mijn eerste gesprek was met Hayat (recruiter) en Maurice (PMO Practice Lead). Hierna heb ik nog een gesprek met Maurice en Jaap (business support manager) gehad. Beide gesprekken verliepen soepel en ik heb dit ervaren als fijne gesprekken. Dit zorgde ervoor dat ik met enthousiasme kon starten bij WIN als PMO Talent.

Ambities
WIN geeft mij de ruimte om te kunnen ontwikkelen en groeien. Binnen WIN heb ik dan ook de ambitie om te groeien in het vakgebied van PMO. Hiermee wil ik zelfstandig organisaties kunnen ondersteunen en helpen op het gebied van projecten en in de toekomst programma’s en zelf portfolio’s.
Daarnaast hoop ik mijn netwerk te kunnen uitbreiden, waardoor ik zelf ook voor WIN leuke opdrachten kan binnendragen. Hiermee hoop ik van nog meer toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de organisatie.
Verder is het mijn doel om bij te dragen aan de interne projecten van WIN. Elke WINner houdt zich ergens bezig met het helpen ontwikkelen van WIN zelf en daar help ik graag ook aan mee.

Waarom WIN
Mijn eerste gesprekken bij WIN heb ik als erg fijn ervaren. Ik heb een goede eerst indruk van de organisatie gekregen. Wat mij voornamelijk aansprak is de bedrijfscultuur. Binnen WIN is er veel diversiteit, wat ik belangrijk vind.
Daarnaast wordt er écht naar je geluisterd als je bijvoorbeeld ideeën hebt om iets te verbeteren. Ook bij het vinden van een project werden mijn interesses qua branche en soort projecten in kaart gebracht. Hoewel ik nog niet veel ervaring heb in het PMO vak, wordt er toch gekeken naar een écht passende opdracht.

Ook heeft WIN maandelijks een LAB Day, regelmatig teamuitjes en jaarlijks een workation. Dit zorgt ervoor dat ondanks ik word gedetacheerd, er ook nog regelmatig contact is met de andere WINners.
Op deze LAB days krijg ik ook de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Omdat ik erg leergierig ben, was ik dan ook op zoek naar een organisatie waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Dit heb ik gevonden in WIN. Voordat ik op een project zat, werd ik gelijk aangemeld voor een Prince2 training, waarvoor ik nu hard aan het leren ben om dit certificaat te behalen. Ik kijk er naar uit om te zien wat er nog meer op mij af zal komen bij WIN!

Wil jij ook jezelf blijven ontwikkelen als PMO’er of ben jij benieuwd naar wat WIN nou eigenlijk doet? Stuur me gerust een berichtje en laten we een theetje drinken!

Geschreven door Shanice Helder

Recente berichten

Meer informatie?

Wil jij meer weten over dit onderwerp of heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.