Maak kennis met onze trainer...

Richard Wezelenburg

Richard Wezelenburg

Trainer 'Integrale Projectbeheersing'

Richard Wezelenburg is werkzaam als Consultant Projectbeheersing en verzorgt de training Integrale Projectbeheersing. Richard heeft brede ervaring binnen de publieke sector als adviseur en Manager Projectbeheersing en neemt zijn praktijkervaring mee in de training. Wat Richard betreft is het doel van een training niet zomaar het overdragen van theorie. Het is in een training belangrijk om cursisten uit te dagen theorie en aanpak toe te passen in de praktijk.

Maak ook kennis met...

"Waarom we het hebben over “Integrale” Projectbeheersing? Alle projectbeheersingskaders zijn van elkaar afhankelijk. Integraliteit gaat over het kunnen afwegen van keuzes binnen het project op basis van integraal inzicht."

Richard Wezelenburg

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!