Vacature

Senior Sales Consultant

Als WINner maak je blijvend het verschil in verander- en projectorganisaties door met focus de slimste en meest persoonlijke oplossing te bieden. Je bouwt mee aan wendbare en toekomstbestendige organisaties, waar mensen met plezier werken.

Wij bieden

Team

een klein professioneel team waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief.

Salaris

Salarisschaal € 5.000 – € 6.000. Afhankelijk van jouw ervaring, kennis en ontwikkelpotentieel werken we samen naar een meest passende waardering voor jouw inzet.

Opleidingsbudget

Ruim opleidingsbudget zonder terugbetalingsverplichtingen.

Diverse bonusregelingen

Een bonus van maximaal twee maandsalarissen op jaarbasis.

Werkomgeving

Over WIN

WIN is een advies en interim bureau gespecialiseerd in het optimaliseren van project & veranderorganisaties. Zij begeleiden verschillende project- en veranderorganisaties naar verdere professionalisering door consultancy, detachering en opleidingen.
Het klantenportfolio bestaat uit toonaangevende bedrijven in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Vanuit de dienstverlening gericht op het uitbouwen van langdurige relaties creëren zij mogelijkheden om een breed aanbod van interessante projectopdrachten op te pakken. In bemiddeling ligt de focus op detachering van ondersteunende professionals op minimaal bachelor niveau.
Alle professionals zijn vakinhoudelijk ambitieus en gericht op kennisdeling. Bijdragen aan de ontwikkeling van de dienstverlening, commerciële doelstellingen en groeiambitie is een gezamenlijk gedragen mindset en cultuuraspect binnen de organisatie. De omvang en cultuur gaat over ‘samen resultaten boeken’, en ze zijn een informele club: warm en open.

incompany training win academy voordelen

Werken bij WIN

Je werkt samen met gedreven en ondernemende PMO professionals aan verschillende interne en externe opdrachten. Samenwerken, kennisdeling en ontwikkeling staan bij WIN centraal. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling geven we graag de ruimte en aandacht die het nodig heeft. Zo brengen we gezamenlijk de PMO expertise en professionaliteit verder vooruit en groeien we samen.

We werken graag met je samen vanuit gedrevenheid en ondernemerschap. Samen zijn wij van meerwaarde voor onze opdrachtgevers en voor elkaar, door vanuit de inhoud kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op die manier brengen we gezamenlijk onze expertise naar opdrachtgevers en groeien we samen.

Jij brengt mee

Ervaring

Bewezen trackrecord opgebouwd als salesprofessional in zakelijke dienstverlening/consultancy

Diploma

Een bachelor en/of master diploma

Kennis

Je ziet en creëert kansen in de markt door nieuwe samenwerkingsverbanden te verkennen, nieuwe accounts te acquireren en bestaande relaties uit te bouwen.

Wat ga je doen?

WIN bruist van de energie! Kom je jouw energie en good vibes toevoegen als Senior Sales Consultant?

In de functie van Senior Sales Consultant ligt de voornaamste focus in het aanboren, uitbouwen en onderhouden van strategische relaties en accounts. Daarnaast het mede-ontwikkelen en in de markt zetten van proposities binnen de WIN practice Agile. Je bent als Sr. Sales Consultant bij WIN verantwoordelijk voor sales van de diensten: Consultancy, Interim en Trainingen. Je denkt strategisch mee met en levert maatwerk oplossingen aan opdrachtgevers. Je bent veel in contact met bestaande opdrachtgevers en richt je ook op nieuwe klanten. Daarnaast draag je actief bij aan de realisatie van de groeiambitie.
Naast jouw salesactiviteiten gericht op buiten in de markt draag je ook bij aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van sales binnen WIN.

Een van de 3 proposities van WIN richt zich op vergroten van wendbaarheid van organisaties van de toekomst. Dit doen zij met een groep agilisten die in verschillende rollen en met verschillende oplossingen klanten ondersteunen in het verkrijgen van meer agility, beter werkende agile teams, het inrichten van agile governance. Het eigen team van WIN werkt samen met associate partners, trainers en coaches die verbinding voelen met WIN. WIN heeft een flinke groeiambitie zowel in groei van het eigen team als in level up van de dienstverlening.

Naast Agile Lab sessies waarin (potentiele) klanten worden meegenomen in de proposities en kennis/kunde heeft WIN samen met Agilewerk het True Agility Program opgericht. Hiermee geven zij agilisten een boost aan hun ontwikkeling!

 

Jouw stappen naar deze baan

vacature kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

vacature vakinhoudelijk gesprek

Vakinhoudelijk gesprek

vacature aanbieding

Aanbieding