Word nog effectiever in projectmatig werken

PRINCE2®

PRINCE2® is al vele jaren dé methode voor het effectief organiseren, managen en beheersen van projecten.

Wil jij deze methodiek succesvol toepassen in jouw projectorganisatie? Volg dan de training PRINCE2® Foundation! Tijdens deze training leer je alles over de principes, processen en thema’s van de PRINCE2® methode. Na afloop heb je de kennis en tools in huis, om projecten met behulp van deze projectmanagement-methode nóg beter te laten verlopen. Van begin tot eind.

In het kort

Doelgroep

WIN biedt deze training aan voor iedere professional, die zich wil ontwikkelen op het gebied van projectmanagement.

Voorkennis

Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau. Je werkt in een projectomgeving, of hebt de ambitie om in een projectomgeving te werken.

Data

Datum in overleg.

Locatie

Bij ons op kantoor óf bij jou op locatie.

Kosten

€990,00 per persoon excl. 21% btw. Inclusief benodigd opleidingsmateriaal, catering en examen.

Word nog effectiever in projectmatig werken

Het doel

Het doel van deze tweedaagse training: de PRINCE2® methode jezelf eigen maken, zodat je deze met succes in de praktijk kunt toepassen. PRINCE2® biedt alle handvatten om een project voor te bereiden, te ontwerpen, uit te voeren en succesvol af te afronden. Na afloop van PRINCE2® Foundation training ben je in staat om op een gestructureerde manier projecten optimaal te plannen, te organiseren, te leiden en te sturen op de Business Case: het ‘waarom’ van het project.

Resultaat

Na deze training kun jij dit

9

Je kent alle principes van de PRINCE2® methode, waaronder de product gebaseerde aanpak. Deze weet je helder te formuleren en tot uitvoering te brengen in je eigen project;

9

Je bent op de hoogte van de verschillende thema’s, die aandacht nodig hebben in een project, zoals de Business Case, organisatie, wijziging en risico. En je kunt deze direct vertalen naar de praktijk;

9

Je kent de werking en toepassing van alle projectmanagement-processen en ieders rol hierin. Je beschikt over de nodige handvatten, om deze te borgen in je eigen projectomgeving;

9

Je kent de rollen en verantwoordelijkheden binnen een project. En je weet wat er van alle projectbetrokkenen wordt verwacht;

9

Je weet hoe je een escalatieroute moet inbedden, zodra de doelstellingen niet gehaald (dreigen te) worden.

Met deze training verbinden wij ons aan Lagant als ATO (Accredited Training Organisation). Onze training voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

PRINCE2® – “PRINCE2® is a (registered) Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved.”

incompany training win academy voordelen

Programma

Inhoud

De training PRINCE2® Foundation wordt gegeven door onze PRINCE2® trainer, met een schat aan kennis en ervaring die we graag met jou delen. Tijdens de training gaan we in op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2®. Daarnaast komen ook de thema’s en de projectprocessen van deze methodiek aan bod. Ook leer je hoe je de PRINCE2® methode kunt implementeren en borgen. En je gaat aan de slag met verschillende PRINCE2® beheersinstrumenten, zoals: Project Brief, Business Case, Hoofdpuntenrapport, Wijzigingsverzoek en Leerpuntenrapport.

Aan de hand van (eigen) casuïstiek word je op een interactieve en praktische manier uitgedaagd, om de PRINCE2® methode in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Onze trainer

The team member you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new team members.

Inschrijven

Ben jij er klaar voor?

Vul hiernaast het formulier in om je in te schrijven. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met ons.

1 Step 1
Inschrijven
Selecteer de gewenste trainingsdagen:

Door te klikken op "Inschrijven" ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right