Continu leren en ontwikkelen

Talent ontwikkel programma

WIN staat voor continu leren en ontwikkelen. Het TOP programma is onderdeel van het WIN Mastery Program en biedt de ambitieuze PMO-er en Projectbeheerser de mogelijkheid om zich als projectprofessional persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Tijdens het TOP Programma kom je maandelijks bij elkaar en werk je in teams van verschillende samenstelling aan het verbreden en verdiepen van jouw kennis en vaardigheden door deel te nemen aan kennissessies en workshops en door het werken aan klantcases. Daarnaast werk je aan je ontwikkeling door het volgen van trainingen en behaal je zo diverse certificaten.

Wat is het?

TOP onderdelen

TOP is een continu programma waarbij de projectprofessional de vrijheid heeft om zich in te schrijven voor de diverse opleidingen en workshops. Hierdoor wordt voorzien in de individuele ontwikkelbehoefte van de professional.

Jonge professionals die bij WIN in dienst komen starten met een 2 maanden durende onboarding waarbij deze talenten een overview krijgen van alle aspecten van projectmanagement en projectbeheersing en meteen de eerste opleidingen volgen. Hierna stromen zij door in het TOP programma, waarin zij een specifiek programma volgen.

incompany training win academy
9
Deelname o.b.v. open inschrijving.
9
Sessies bieden afwisselend verdieping en verbreding van kennis en vaardigheden.
9
Sessies worden gefaciliteerd door ervaren trainers.
9
Waar mogelijk wordt een kennissessie met of bij klanten georganiseerd.

Modules

Inhoud van het programma

Workshops

 • Effectief beïnvloeden
 • Taal van de klant
 • Okaloa flowlabs
 • Storytelling
 • Faciliteren van workshops
 • Agile Portfoliomanagement
 • Value delivery
 • Train the trainer
 • Klantcases
 • en nog veel meer

Trainingen PMO

Trainingen projectbeheersing

 • Integrale Projectbeheersing
 • RISMAN
 • SSK Raming
 • Systems Engineering
 • Systeemgerichte contractbeheersing
 • Training Adviseur en Manager Projectbeheersing

7 redenen

Wat maakt TOP uniek?

Terug naar de ware essentie en stabiele basis

Deelnemers onderzoeken en bestuderen de filosofie achter project matig werken. Doel is het ontwikkelen van zichtbare, zelfbewuste en geloofwaardige PMO/ Projectbeheersing professionals.

Instant value: Klantcases

Klanten brengen direct hun cases in. TOP-trainees pakken deze cases voor de klanten op. Ze worden hierdoor zichtbaar en meer “credible” voor klanten.

Continuous exposure: Showcases

Resultaten van het Talent Ontwikkel Programma worden door deelnemers na elke module gepubliceerd, zowel online als in vaktijdschriften.

Co-creatie

Gerenommeerde PMO en Projectbeheersing Experts zorgen voor de basis en het framework. Deelnemers, partners en klanten verrijken samen het programma.

Niet lineair maar evolutionair (conform Agile)

Het programma ontwikkelt zich continu naar inzichten van de trainees, experts en klantinzichten.

Open source & programma

Programma en kennis is grotendeels open voor alle (geschikte) WINners, partners, klanten en potentiële talenten.

Applied agility

Het toepassen en ontwikkelen van projectmanagement methoden en technieken staat centraal, niet primair het aanleren van bestaande methoden.

Team

Maak kennis met onze facilitators

Judith de Haas

PMO Professional

Ik ben een enthousiaste WINner in PMO, Project & Change Performance en toekomstgericht sturen. Vanuit mijn rol als PMO Professional help ik organisaties om structuur te vinden in hun transformatieproces. Dat doe ik door overzicht te creëren, analytisch-kritisch te durven kijken, creatieve oplossingen te vinden, buiten bestaande kaders te denken, en de verbinding te zoeken waar verschillen zijn.

Mandy Versteeg

PMO professional

Ik ben WINner in PMO, verbinden en structureren. Vanuit mijn rol als Professional help ik projectorganisaties met efficiëntie en verandering. Dat doe ik door overzicht en inzicht te creëren, creativiteit en een mensgerichte aanpak.

Nancy Bisphan

PMO Professional

Jonne Campfens

PMO Professional

Ik ben WINner in PMO, organisatie, ontwikkeling en verbinding. Vanuit mijn rol als PMO’er help ik bedrijven door het creëren van overzicht en het bieden van inzicht om zo samen te kunnen werken aan het verbeteren van project en proces. Dat doe ik onder andere door kritische vragen te stellen, behoeften inzichtelijk te maken, structuur te bieden en te ontzorgen.

Lynette Pasman

PMO Professional

win-quick-insight-whitepaper

Download

Quick insight

Hoe volwassen is jouw projectorganisatie? Onze Quick Insight Scan geeft antwoord op deze vraag én inzicht in kansen om te groeien.
1 Step 1

Uiteraard worden uw gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Meer daarover leest u in onze Privacyverklaring.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Klaar voor een vliegende start van jouw carrière?