Lead PMO - De Goudse

De Goudse Verzekeringen staat aan de vooravond van een agile transformatie. In de transitie zorgen de PMO-ers onder andere voor grip en de juiste informatie om optimaal te sturen. In een wereld vol verandering groeit de behoefte aan betrouwbare en toegankelijke sturingsinformatie. De rol van PMO wordt daardoor steeds belangrijker. Het Project Management Office (PMO) valt in de sector ICT Strategie & Innovatie en is onderdeel van de IT-organisatie. Het PMO team bestaat uit drie personen binnen een dynamische en veranderende IT-organisatie. Deze afdeling biedt ondersteuning en zorgt voor de dagelijkse administratieve en rapportage service voor de gehele organisatie. Als Lead PMO draag je met jouw kennis en ervaring bij aan het verankeren van een professioneel PMO binnen de gehele organisatie.

Lead PMO – De Goudse

Wat ga je doen

Als Lead PMO ben je operationeel en tactisch verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering in projecten, programma’s en het portfolio. In essentie waakt de Lead PMO ervoor dat; we de juiste dingen doen, die op de goede manier doen, de resultaten conform afspraak zijn én de voorziene baten gerealiseerd worden.

Daarnaast brengt de agile transitie principiële inrichtingsvraagstukken met zich mee waar jij een uitgesproken visie op hebt. Het is een echte spilfunctie en je bent een verbinder pur sang!

Het PMO team categoriseert haar diensten in generieke, specialistische en faciliterende diensten, waarin continue gekeken wordt naar proces- en dienst-optimalisatie – ook in dat kader is het een functie in beweging. Een kritische kijk op (administratieve) processen is van belang.

Wat neem je mee

• Afgeronde HBO opleiding;
• Aantoonbare werkervaring binnen een AGILE en/of PRINCE II werkomgeving;
• Bij voorkeur een aanvullende opleiding op bedrijfskundig of organisatorisch terrein;
• Kennis van tooling als PowerBI, Azure DevOps en Microsoft office;
• Overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit;
• Verbindend vermogen en goed in staat je PMO collega’s te coachen en op die manier richting te geven aan de juiste invulling van hun taken;
• Goed kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden zij

• Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw opleidingsniveau, kennis en kunde;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand;
• Werken binnen een wendbare organisatie die flexibiliteit biedt en waar ook veel ruimte is voor fun en gezelligheid met elkaar. Zo zijn er regelmatig afdelingsuitjes en activiteiten of initiatieven vanuit de organisatie waar je aan deel kan nemen.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je motivatie en CV naar info@wijzijnwin.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie op je sollicitatie.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Mirella Kuijer, via het telefoonnummer 030-711 55 66. Wij komen graag met je in contact!

Direct solliciteren op "LEAD PMO - DE GOUDSE"


Referenties

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Schiphol

Actuele en beschikbare projectdossiers zijn door WIN ontwikkeld, overzicht en heldere scope.

Vacatures

Lead PMO - De Goudse

APMO in het Groene Hart!

Senior adviseur projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?