Project Management Officer

Project Management Officer

WIN is voor Nictiz op zoek naar meerdere PMO professionals (deta-vast). De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen. In de operationele rol zorg je dat processen soepel verlopen en draag je actief bij aan de verbetering ervan. 

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving, dan horen wij graag van jou! Neem contact op met onze recruiter, Hayat Adnane via telefoonnummer 06 28 37 45 43 of stuur een mail naar h.adnane@wijzijnwin.nl.

Standplaats: Den Haag

Aantal uren: 32-40 uur p/w

Sector: Zorg

Salaris: Marktconform

Contract: Deta-vast

Stichting Nictiz

Stichting Nictiz is de landelijke, onafhankelijke kennisorganisatie die zich inzet voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Ontwikkelt en beheert informatiestandaarden voor partijen in de zorg. Daarnaast signaleert en adviseert Nictiz over informatie-uitwisseling en (toekomstige) nationale en internationale ontwikkelingen.

Jouw profiel

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Door jouw ervaring in PMO ben je een alleskunner die de projectorganisatie, programmamanagers en projectleiders ondersteunt en verschillende programma’s en (deel)projecten draaiende weet te houden. Je organiseert op efficiënte wijze de dagelijkse gang van zaken binnen verschillende pijlers en ondersteuningslijnen. Daarnaast overzie jij programma’s en projecten, waar deze pijlers en ondersteuningslijnen onderdeel van zijn en weet je daardoor zaken op te pakken die anders blijven liggen. Je hebt een coördinerende rol waarbij je issues toewijst aan vakinhoudelijke specialisten in de projecten/ programma’s.

In de operationele rol zorg je dat processen soepel verlopen en draag je actief bij aan de verbetering ervan. Je staat dichtbij de dagelijkse operatie en weet hierdoor op tactisch en strategisch niveau het management te adviseren in vraagstukken. Je stelt verschillende managementrapportages op en speelt hierbij een signalerende rol in terugkerende vraagstukken.

Wij vragen

WIj bieden

solliciteren?

Solliciteer direct middels onderstaande button!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter, Hayat Adnane.

Telefoon: 06 28 37 45 43
E-mail: h.adnane@wijzijnwin.nl.

Mocht je een bekende herkennen in deze rol dan wordt het delen van dit bericht gewaardeerd.

Hayat Adnane

Direct solliciteren op "Project Management Ondersteuner"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!