Adviseur/ manager projectbeheersing

Als adviseur projectbeheersing zorg je voor een continue bewaking en beheersing van tijd, geld, kwaliteit en informatie binnen complexe projecten en programma’s. Onze opdrachtgever, meestal een overheidsinstantie die zich richt op de infrastructurele en ruimtelijke omgeving, kan hierdoor zorgvuldig afgewogen beslissingen nemen en projecten opleveren volgens afgesproken kwaliteit, op tijd én binnen budget. Wil jij jouw expertise ontwikkelen en bij meer partijen kunnen inzetten?

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Adviseur / Manager Projectbeheersing

Als Adviseur Projectbeheersing bij WIN houd je vanuit de rol van consultant of manager projectbeheersing voortdurend grip.

Je zorgt voor de bewaking van de elementen Scope, Planning, Financiën, Risico en Kwaliteit binnen infrastructurele- en ruimtelijke projecten en programma’s.

Je brengt risico’s en beheersmaatregelen in kaart en zorgt voor de inbedding van projectbeheersing in de projectorganisatie. Hiervoor richt je verschillende beheersprocessen in.

Je zorgt voor de benodigde analyses en adviseert over de te nemen stappen voor een beheerst projectverloop.

Standplaats: Utrecht

Aantal uren: 32-40 uur p/w

Sector: Publieke sector

Salaris: Marktconform

Contract: Vast

Wil je meer met je expertise?

Heb jij affiniteit of ervaring als projectbeheerser binnen ruimtelijke en/of infrastructurele projecten? Wil jij mee bouwen aan de expertise projectbeheersing binnen WIN? Wil je ook van meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Luchthavens en Aannemers? Laten we dan in contact komen om te onderzoeken wat we samen kunnen WIN’nen.

Wil je meer weten over de vacature en WIN? Neem contact op met onze recruiter, Hayat Adnane via telefoonnummer 06 28 37 45 43 of stuur een mail naar h.adnane@wijzijnwin.nl.

WIN biedt

Je komt samen te werken binnen een gedreven en ondernemend team van Professionals die waarde willen leveren. Binnen WIN werk je in een zelfsturend team met talentvolle professionals aan jouw ontwikkeling en nieuwe bouwstenen voor WIN. Op die manier brengen we gezamenlijk de Projectbeheersing expertise naar onze klanten en groeien we samen. Verder bieden wij:

De functie

Projectbeheersing is ontstaan vanuit IPM (integraal projectmanagement) en wordt toegepast in GWW projecten (Grond, Weg en Waterbouw). Als Adviseur Projectbeheersing voer je hiervoor uiteenlopende werkzaamheden uit, waaronder:

jouw profiel

De projecten die je gaat doen als Adviseur Projectbeheerser worden aanbesteed, daarom is het handig als je ervaring hebt met planstudies, aanbestedingen en contractbeheersing. Verder neem je het volgende mee:

Solliciteren

Solliciteer direct middels onderstaande button!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter, Hayat Adnane.

Telefoon: 06 28 37 45 43
E-mail: h.adnane@wijzijnwin.nl.

Mocht je een bekende herkennen in deze rol dan wordt het delen van dit bericht gewaardeerd.

Hayat Adnane

Direct solliciteren op "Adviseur/ manager projectbeheersing"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...