Adviseur/ manager projectbeheersing

Als adviseur projectbeheersing zorg je voor een continue bewaking en beheersing van tijd, geld, kwaliteit en informatie binnen complexe projecten en programma’s. Onze opdrachtgever, meestal een overheidsinstantie die zich richt op de infrastructurele en ruimtelijke omgeving, kan hierdoor zorgvuldig afgewogen beslissingen nemen en projecten opleveren volgens afgesproken kwaliteit, op tijd én binnen budget. Wil jij jouw expertise ontwikkelen en bij meer partijen kunnen inzetten?

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

“EEN GOEDE BEWAKING IS ONMISBAAR VOOR HET SLAGEN VAN EEN PROJECT”
Als Adviseur Projectbeheersing bij WIN houd je vanuit de rol van consultant of manager projectbeheersing voortdurend grip. Je zorgt voor de bewaking van de elementen Scope, Planning, Financiën, Risico en Kwaliteit binnen infrastructurele- en ruimtelijke projecten en programma’s. Je brengt risico’s en beheersmaatregelen in kaart en zorgt voor de inbedding van projectbeheersing in de projectorganisatie. Hiervoor richt je verschillende beheersprocessen in. Je zorgt voor de benodigde analyses en adviseert over de te nemen stappen voor een beheerst projectverloop.

Heb jij affiniteit of ervaring als projectbeheerser binnen ruimtelijke en/of infrastructurele projecten? Wil jij mee bouwen aan de expertise projectbeheersing binnen WIN? Laten we dan in contact komen om te onderzoeken wat we samen kunnen WIN’nen. Wij werken voor klanten als Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Luchthavens, Aannemers, et cetera.

WAT BIEDEN WIJ JOU ALS ADVISEUR PROJECTBEHEERSING?
Je komt samen te werken binnen een gedreven en ondernemend team van Professionals die waarde willen leveren. Binnen WIN werk je in een zelfsturend team met talentvolle professionals aan jouw ontwikkeling en nieuwe bouwstenen voor WIN. Op die manier brengen we gezamenlijk de Projectbeheersing expertise naar onze klanten en groeien we samen. Verder bieden wij:
‣ Uitdagende opdrachten bij vooraanstaande opdrachtgevers in de publieke sector, dit kunnen detacheringsopdrachten zijn en/of specifieke consultancyvraagstukken
‣ Mogelijkheden om mee te werken aan de ontwikkeling en visie van onze dienstverlening op het gebied van Integrale Projectbeheersing
‣ Persoonlijk ruim opleidingsbudget van € 4500,-
‣ Een leaseauto, laptop, telefoon
‣ Diverse bonusregelingen;

WAT GA JE DOEN ALS ADVISEUR PROJECTBEHEERSER?
Projectbeheersing is ontstaan vanuit IPM (integraal projectmanagement) en wordt toegepast in GWW projecten (Grond, Weg en Waterbouw). Als Adviseur Projectbeheersing voer je hiervoor uiteenlopende werkzaamheden uit, waaronder:
‣ Projectmanager en kernteamleden (IPM-rolhouders) voorzien van integraal overzicht en inzicht in voortgang, risico’s, kansen en knelpunten;
‣ Analyseren en adviseren over de te nemen beheersmaatregelen;
‣ Het implementeren, standaardiseren, bewaken en verbeteren van beheersingsprocessen, -modellen en -methodieken binnen projecten en projectorganisaties; risicomanagement, kwaliteitsmanagement, planningsmanagement en financieel management.

WAT NEEM JE MEE ALS ADVISEUR PROJECTBEHEERSER?
De projecten die je gaat doen als Adviseur Projectbeheerser worden aanbesteed, daarom is het handig als je ervaring hebt met planstudies, aanbestedingen en contractbeheersing. Verder neem je het volgende mee:
‣ Een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur (technische) bedrijfskunde en/of economie
‣ Kennis en ervaring met het werken binnen het IPM-model of in een projectbeheersingsomgeving
‣ Prince2 Foundation certificaat en/of IPMA-D certificaat en ervaring met methodieken als PPI, RISMAN en SCB
‣ Beheersing van MS Office en ervaring met MS Project en/of Primavera;
‣ Analytisch vermogen, een proactieve houding, overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit;
‣ Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

WIL JIJ MEER MET JE EXPERTISE PROJECTBEHEERSING?
Wil jij ook van meerwaarde zijn voor onze opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten en Waterschappen, of wil je meer weten over de vacature en WIN? Neem dan contact op met Hayat Adnane, via telefoonnummer 030-711 55 66 of via h.adnane@wijzijnwin.nl.

Klik hier voor meer informatie over werken bij WIN

CORONA
Het Corona-virus houdt werkend Nederland in zijn greep, maar juist in deze tijd geloven wij extra in grip houden. Grip op de groei van WIN. Daarom gaat onze werving in een passend tempo door. Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer over WIN weten? Neem dan contact op zodat we samen kunnen onderzoeken wat we op termijn voor elkaar kunnen betekenen.

Direct solliciteren op "Adviseur/ manager projectbeheersing"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Mastery Program

Meld je aan voor het WIN Mastery Program

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?