Projectbeheerser (vast) en Projectondersteuner (a.i.)

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren projectbeheerser (vast). Ben jij een ervaren projectbeheerser en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Daarnaast zoeken we voor korte termijn een projectondersteuner (a.i.) die onze opdrachtgever kan ontzorgen totdat de rol van Projectbeheerser is ingevuld.

Projectbeheerser (vast) en Projectondersteuner (a.i.)

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren projectbeheerser (vast). Ben jij een ervaren projectbeheerser en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan verder vanaf ‘waar kom je terecht?’.

Daarnaast zoeken we voor korte termijn een projectondersteuner (a.i.) die onze opdrachtgever kan ontzorgen totdat de rol van Projectbeheerser is ingevuld. Wat we zoeken:

– Je hebt een financieel-administratieve achtergrond

– Een harde werker met een sterke hands-on en can-do mentaliteit

– Goede vaardigheden in MS Office applicaties

– Kennis van ERP-systemen (bij voorkeur Ultimo en Docstream)

– Per direct beschikbaar voor minimaal 32 uur

Herken jij jezelf in bovenstaande, dan horen we graag van jou! Neem contact op met onze recruiter, Hayat Adnane via telefoon (06 28 37 45 43) of mail h.adnane@wijzijnwin.nl.

 

Standplaats:
Aantal uren:
Sector:
Salaris:
Contract:

Utrecht
36 uur p/w
Zorg, dienst Gebouwenbeheer en Inrichting
€.3.600 – € 4.100
Detachering met optie op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever

Standplaats: Utrecht

Aantal uren: 36 uur p/w

Sector: Zorg, dienst

Gebouwenbeheer en Inrichting

Salaris: €.3.600 – € 4.100

Contract: Detachering met optie op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever

Waar kom je terecht?

Onze opdrachtgever is een zorgverlener voor topklinische- en top preferente zorg. Daarnaast wordt medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht en specialistisch onderwijs verzorgd. Vanuit verschillende afdelingen van de opdrachtgever worden onderzoeken gedaan en goede ideeën omgezet naar bruikbare plannen. Om dat allemaal een plaats te geven en up to date te houden wordt er voortdurend gebouwd en verbouwd. Met het oog op de toekomst wordt op het gebied van vastgoed en huisvesting rekening gehouden met de omgeving, veranderingen in de Zorg en een duurzame manier van werken.

De dienst Gebouwenbeheer en Inrichting werkt samen met meerdere disciplines aan bouwprojecten. De dienst bestaat uit 30 professionals met een diversiteit aan expertise. Vanuit de projectorganisatie werk je samen met Ingenieurs, Adviseurs, Opzichters en het Bouwmanagement.

Wat ga je doen?

Jij gaat bijdragen aan inzicht, overzicht en grip op alle activiteiten in de projectorganisatie. Samen met het (project-)management werk je nauw samen aan de optimalisatie en realisatie van diverse complexe bouwprojecten (60k– 10M).

Je zorgt dat de projectorganisatie op orde is. Je bent verantwoordelijk voor de opzet, implementatie en waarborging van de standaard werkwijzen en methodieken. Je coördineert, bewaakt en ondersteunt bij de (meervoudige) planningen. Samen met de Projectcontroller werk je aan de financiële en kwaliteitsaspecten van projecten. In de communicatie en rapportage van projecten ben je een onmisbare schakel voor het (project-)management. Jouw oplettendheid zorgt dat alles volgens planning verloopt. Je bewaakt prioriteiten, actiepunten en risico’s. Je bent goed in het ophalen van informatie en weet dit om te zetten in concrete acties.

Wat neem je mee?

Om deze rol goed te kunnen vervullen heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol in een bouwomgeving. Je bent in het bezit van een HBO diploma, bij voorkeur met een financieel administratieve achtergrond. Je weet zelfstandig te werken met MS Office applicaties en ERP systemen, bij voorkeur Ultimo en Docstream.

De portefeuille van de projectorganisatie kent intensievere en minder intensieve momenten. Voor een goede match tussen jou en het huidige team is het van belang dat je zowel zelfstandig als op teamniveau proactief en ondernemend kan werken. Je bent een organisatietalent en werkt accuraat, ook op momenten waarin de werkdruk even toeneemt. Je neemt initiatief, improviseert en bent tactisch assertief wanneer nodig.

Sollicitatie

Ben je op zoek naar een uitdagende rol waarin je direct impact hebt op de opzet, uitvoering en realisatie van projecten binnen een dynamische en complexe organisatie? Dan biedt onze opdrachtgever jou een vaste aanstelling na een periode van detachering door WIN.

De arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgever zijn CAO gebonden met een ruime keuze aan à la carteregelingen. Het personeelsbeleid is gericht op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en groei.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter, Hayat Adnane.

Telefoon: 06 28 37 45 43
E-mail: h.adnane@wijzijnwin.nl.

Mocht je een bekende herkennen in deze rol dan wordt het delen van dit bericht gewaardeerd.

 

Hayat Adnane

Direct solliciteren op "PROJECTBEHEERSER (VAST) EN PROJECTONDERSTEUNER (A.I.)"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Projectbeheerser (vast) en Projectondersteuner (a.i.)

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren projectbeheerser (vast). Ben jij een ervaren projectbeheerser en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Daarnaast zoeken we voor korte termijn een projectondersteuner (a.i.) die onze opdrachtgever kan ontzorgen totdat de rol van Projectbeheerser is ingevuld.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ manager projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Talent Program

Meld je aan voor het WIN Talent Program!