Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Senior Sales Consultant

Senior Sales Consultant

In deze sales positie ligt de voornaamste focus in het aanboren, uitbouwen en onderhouden van accounts en mede-ontwikkelen & in de markt zetten van proposities binnen de WIN practices.

Naast sales activiteiten naar buiten met onze opdrachtgevers ben je ook bezig om sales binnen WIN naar een hoger niveau te tillen en verder te professionaliseren. Vanuit je ervaring en bewezen senioriteit vervul je een coachende rol richting de andere teamleden.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving, dan horen wij graag van jou! Neem contact op met onze recruiter, Hayat Adnane via telefoonnummer 06 28 37 45 43 of stuur een mail naar h.adnane@wijzijnwin.nl.

Standplaats: Utrecht

Aantal uren: 32-40 uur p/w

Sector: Zakelijke dienstverlening

Salaris: Marktconform

Contract: Tijdelijke dienstverband met zicht op een vaste aanstelling

WIN

WIN is een kennisorganisatie in project management, projectbeheersing en Agile. We begeleiden verschillende project-en veranderorganisaties naar verdere professionalisering door consultancy, detachering en opleidingen.

Ons klantenportfolio bestaat uit toonaangevende Nederlandse bedrijven in de commerciele en publieke sector. Vanuit onze dienstverlening gericht op het uitbouwen van langdurige relaties creëren wij mogelijkheden om een breed aanbod van interessante projectopdrachten op te pakken. In bemiddeling ligt de focus op detachering van ondersteunende professionals op minimaal bachelor niveau.

Onze professionals zijn vakinhoudelijk ambitieus en gericht op kennisdeling. Bijdragen aan de ontwikkeling van onze dienstverlening, commerciële doelstellingen en groeiambitie is een gezamenlijk gedragen mindset en cultuuraspect binnen onze organisatie. De omvang en cultuur van onze organisatie gaat over ‘samen resultaten boeken’, we zijn een informele club; warm en open.

De functie

In deze salespositie ligt de voornaamste focus in het aanboren, uitbouwen en onderhouden van accounts en mede-ontwikkelen en in de markt zetten van proposities binnen de WIN practices: PMO, Projectbeheersing Agile. Verantwoordelijk voor sales van diensten: Consultancy, Detachering en Opleidingen.

Naast sales activiteiten naar buiten ben je ook bezig om sales binnen WIN naar een hoger niveau te tillen en verder te professionaliseren. Het strategisch meedenken met en leveren van maatwerk oplossingen aan opdrachtgevers. Het genereren van new business en draag je actief bij aan de realisatie van onze groeiambitie.

Vanuit je ervaring en bewezen senioriteit vervul je een coachende rol richting de andere teamleden (business support, office management en recruitment). Je zorgt voor verbinding tussen het business netwerk en de practices. Je ondersteunt en stimuleert de practice leden en practice leads in het aangaan en uitbouwen van relaties en het najagen van leads.

jouw profiel

WIN biedt

Solliciteren

Solliciteer direct middels onderstaande button!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter, Hayat Adnane.

Telefoon: 06 28 37 45 43
E-mail: h.adnane@wijzijnwin.nl.

Mocht je een bekende herkennen in deze rol dan wordt het delen van dit bericht gewaardeerd.

Hayat Adnane

Direct solliciteren op "Senior Sales Consultant"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!