WENDBARE ORGANISATIES HEBBEN DE TOEKOMST

Wendbaarheid is steeds belangrijker voor organisaties. Daarom maken organisaties de transitie naar Agile werken. Bij de implementatie en opschaling van Agile principes komen cruciale vragen naar boven. Vragen als: Hoe zet ik Agile Portfolio Management op? Hoe neem ik de voortgangsinformatie uit Agile teams op in klassieke rapportagestructuren? Hoe kom ik aan betrouwbare voortgangsinformatie over de teams? En hoe kunnen teams continu maximale waarde leveren? WIN geeft hierop antwoord. Het creëren van inzicht en overzicht tijdens Agile werken. Dát is wat wij doen.

Agile

INZICHT EN OVERZICHT IN EEN AGILE OMGEVING
WIN helpt organisaties wendbaar te worden én te blijven. Daarbij is onze rol vooral gericht op het inzichtelijk maken van veranderingen en het bieden van informatie. Hiervoor benutten we ons eigen team van gedreven Agile professionals. Zij helpen project- en programma-organisaties, om de verandering Agile aan te pakken.

Onze consultants begeleiden de organisatie daarnaast ook in de  transitie naar Agile werken transitie naar Agile werken. Zij zorgen voor een passende inrichting van Agile governance op programma- en portfolio-niveau. Of het nu gaat om de transitie van Waterval naar Agile, of governance vraagstukken in een hybride omgeving: voor ieder vraagstuk bieden wij een passende, praktische oplossing.

GRIP OP AGILE PROJECTEN EN PROGRAMMA’S
Onze Agile professionals kunnen op verschillende niveaus worden ingezet. Zij ondersteunen organisaties bij het inrichten van Agile Portfolio Management, het introduceren en organiseren PI Planningen, het beheren van overall Kanban planningen en het dagelijkse gebruik van Agile tooling. Onze professionals acteren daarnaast ook als Agile facilitator over de Scrum teams heen. Zij zorgen voor structuur, inzicht, overzicht en grip.

TRAINING: AANPAK EN INRICHTING VAN AGILE WERKEN

Wij geloven in Agile, maar wél met een koers. Daarom heeft WIN de Agile Officer training ontwikkeld. Deze training is bedoeld voor projectorganisatie professionals, die maximaal willen bijdragen aan een optimaal functionerende Agile organisatie. Deelnemers krijgen alle handvatten en tools aangereikt voor:

  • Het inrichten van Agile governance, boven de Scrum teams in de veranderorganisatie.
  • Het vertalen van metrieken naar sturingsinformatie.
  • Het centraal organiseren van PI planningen.
  • Het beheren van Kanban methodiek.

Net zo belangrijk is het creëren van een Agile mindset. Tijdens de training worden de deelnemers door ervaren Agile coaches meegenomen in het gedragscomponent, dat perfect past in een Agile omgeving.

HYBRIDE PORTFOLIO: WATERVAL EN AGILE IN ÉÉN

In veel organisaties is een hybride vorm van Waterval en Agile de beste aanpak. Deze hybride aanpak werkt alleen als er aansluiting is tussen de Waterval manier van besturen en de Agile aanpak van complexe projecten of programma’s. Dáár zorgt WIN voor!

Referenties

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

WIN zoekt een office coördinator voor ons leuke team in Doorn

Als office coördinator bij WIN ondersteun je sales en recruitment, een dynamisch proces. Je werkt nauw samen in een informeel team van 5 personen.

Projectbeheerser

Wij zijn op zoek naar jou!

Project Management Ondersteuner

Solliciteer direct!

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?