Kom jij ons team versterken?

Bij WIN zijn we altijd op zoek naar talent. Gedreven en ambitieuze professionals, die hun sporen in het vak hebben verdiend. Ben je toe aan een uitdaging, waarin je kunt excelleren én groeien? Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop? Kom ons team versterken!

Werken bij WIN

Werken bij WIN

Het Corona-virus houdt werkend Nederland in zijn greep, maar juist in deze tijd geloven wij extra in grip houden. Grip op de groei van WIN. Daarom gaat onze werving in een passend tempo door. Ben je geïnteresseerd in WIN neem dan contact op zodat we samen kunnen onderzoeken wat we op termijn voor elkaar kunnen betekenen. Ga naar de vacatures voor een eerste beeld en bel of mail voor vragen en/of toelichting, wij zitten klaar voor jou!

Ruimte voor jóuw talent

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan uitdagende opdrachten. Jouw expertise komt volledig tot zijn recht, als de opdracht en opdrachtgever bij je passen. Alleen dan kun je écht het verschil maken.

Samen gaan we op zoek naar de beste match en je gaat pas aan de slag als deze match is gevonden.

Blijf groeien in je vak

Samenwerken ziet WIN als een kernkracht. We versterken elkaar, vullen elkaar aan en delen successen met elkaar. Binnen ons team krijg je alle ruimte om jezelf te zijn en te groeien, als mens en als professional. WIN loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling van mensen en het vakgebied. Wij bieden je dan ook volop kansen om het beste uit jezelf en je collega’s te halen, te groeien in je vak en je ambities na te streven.

Ruim opleidingsbudget

Je werkt bij dé PMO opleider van Nederland. Om toonaangevend te blijven investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze mensen. Dat zie je terug in het ruime opleidingsbudget, de unieke opleidingsprogramma’s en inspirerende kennissessies. Bij WIN blijf je leren, jezelf uitdagen en ontwikkelen in je vak.

Wij werken in teams

We werken in teams en delen kennis en ervaring met elkaar. Daarmee vergroot je niet alleen het eigenaarschap en de innovatiekracht van jezelf, maar ook van je teamleden. Sterker nog: doordat je collega’s met jouw expertise inspireert, lever je een sterke bijdrage aan de continue professionalisering van WIN.

Hoe word je één van ons

1
Jij bent overtuigd na het lezen van een rol en wilt deze graag vervullen bij WIN; je solliciteert via onderstaande link/button.
2
Wij zijn geboeid; we bellen samen, zodat jij je verder kan introduceren en je eerste vragen kunt stellen.
3
We denken dat het klikt; we ontmoeten elkaar live om elkaar beter te leren kennen.
4

We zien potentie in onze samenwerking; in een vervolgafspraak vragen we op een plezierige manier door.

5

De laatste loodjes; we gaan samen zitten over de voorwaarden en we tekenen je contract!

6

Je wordt omgedoopt tot WINner; je krijgt inzichten in je Management Drives profiel en we gaan samen kijken bij welk team je het beste past (o.b.v. jouw wens in eigenaarschap en het profiel).

Wat wij te bieden hebben

Uitdagende opdrachten

We bieden je inhoudelijk interessante opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Samen gaan we op zoek naar de beste match, die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wens en ontwikkeling. Als je niet bij de opdrachtgever bent, biedt WIN je een veilige omgeving waar je gewaardeerd en geaccepteerd wordt om wie je bent en wat je kunt en waar jouw initiatieven en ideeën welkom zijn.

Goede arbeidsvoorwaarden

We bieden jou een marktconform salaris, waarbij we ervoor zorgen dat het salaris aansluit bij waar jij in de ontwikkeling staat en de marktontwikkelingen volgt. Daarnaast is het mogelijk om een deel van de bijdrage die jij aan WIN levert te ontvangen in de vorm van een aantrekkelijke bonus. En, niet onbelangrijk, je wordt voorzien van een (elektrische) leaseauto, laptop en mobiele telefoon!

Cultuur

WIN heeft een informele cultuur waar collega's elkaar inspireren, helpen en waar we naast werken ook houden van gezelligheid. We zijn een resultaatgerichte organisatie en kijken daarom naar de door jou geleverde prestaties of dat nu thuis, bij de opdrachtgever of bij WIN is. WIN is een platte organisatie waar in korte lijnen duidelijk gecommuniceerd wordt, wat WIN toegankelijk en benaderbaar maakt.

Flex benefits

Bij WIN vinden we eigenaarschap belangrijk, wij geloven erin dat jij prima zelf kunt beslissen welk maatwerk jij nodig hebt aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je bijvoorbeeld liever een mobiliteitsbudget i.p.v. een (elektrische) leaseauto? Hoe wil jij je vakantiegeld uitbetaald krijgen? Of wil je een kleinere leaseauto, zodat je meer vakantiedagen hebt? De keuze is aan jou en bespreken we jaarlijks.

Vitaliteit

Bij WIN hebben we aandacht voor vitaliteit, want het zorgt ervoor dat jij krachtig en energiek aan de slag bent. Naast de actieve uitjes, georganiseerd door onze feestcommissie, ontvang je van WIN €50 bruto aan vitaliteitsbudget, zodat je zelf kunt bepalen hoe jij hier invulling aan geeft.

Ontwikkeling

We hebben aandacht voor jou, als persoon (privé- en werksituatie) en helpen jou daarbij. Bij WIN ben je geen nummer. WIN coacht, daagt je uit en faciliteert je om je talent, ervaring en wensen, zowel op harde als zachte competenties blijvend te ontwikkelen. Dit door te doen, feedback te krijgen en trainingen te volgen. Het werken in teams draagt daaraan bij.

Management Drives

Binnen WIN werken wij met Management Drives.

Management Drives meet (m.b.v. een tool) maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert en biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken. Zo leer je als organisatie gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu.

Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap of organisatiecultuur.

Kom ons team versterken!


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!