Werken bij WIN

Bij WIN zijn we altijd op zoek naar talent. Gedreven en ambitieuze professionals, die hun sporen in het vak hebben verdiend. Ben je toe aan een uitdaging, waarin je kunt excelleren én groeien? Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop? Kom ons team versterken!

Werken bij WIN

RUIMTE VOOR JÓUW TALENT

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan uitdagende opdrachten. Jouw expertise komt volledig tot zijn recht, als de opdracht en opdrachtgever bij je passen. Alleen dan kun je écht het verschil maken. Samen gaan we op zoek naar de beste match en je gaat pas aan de slag als deze match is gevonden.

BLIJF GROEIEN IN JE VAK

Samenwerken ziet WIN als een kernkracht. We versterken elkaar, vullen elkaar aan en delen successen met elkaar. Binnen ons team krijg je alle ruimte om jezelf te zijn en te groeien, als mens en als professional. WIN loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling van mensen en het vakgebied. Wij bieden je dan ook volop kansen om het beste uit jezelf en je collega’s te halen, te groeien in je vak en je ambities na te streven.

RUIM OPLEIDINGSBUDGET

Je werkt bij dé PMO opleider van Nederland. Om toonaangevend te blijven investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze mensen. Dat zie je terug in het ruime opleidingsbudget, de unieke opleidingsprogramma’s en inspirerende kennissessies. Bij WIN blijf je leren, jezelf uitdagen en ontwikkelen in je vak.

WIJ WERKEN IN TEAMS

We werken in teams en delen kennis en ervaring met elkaar. Daarmee vergroot je niet alleen het eigenaarschap en de innovatiekracht van jezelf, maar ook van je teamleden. Sterker nog: doordat je collega’s met jouw expertise inspireert, lever je een sterke bijdrage aan de continue professionalisering van WIN.

HOE WERKEN WIJ

1. Jij bent overtuigd na het lezen van een rol en wilt deze graag vervullen bij WIN; je solliciteert via onderstaande link/button
2. Wij zijn geboeid; we bellen samen, zodat jij je verder kan introduceren en je eerste vragen kunt stellen
3. We denken dat het klikt: we ontmoeten elkaar live om elkaar beter te leren kennen
4. We zien potentie in onze samenwerking; we maken een vervolgafspraak waarbij je op een plezierige manier wordt doorgezaagd
5. De laatste loodjes: we gaan samen zitten over de voorwaarden en we tekenen je contract!
6. Je word omgedoopt tot WINner; je krijgt inzichten in je Management Drives profiel en we gaan samen kijken bij welk team je het beste past (o.b.v. jouw wens in eigenaarschap en het profiel).

Binnen WIN werken wij met Management Drives. Deze software meet en maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert. De software van Management Drives biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu.
Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap of organisatiecultuur.

Bekijk hier onze vacatures.


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Senior adviseur projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!

Vacature WIN Talent Program

Meld je aan voor het WIN Talent Program!

PMO Professional

Ben jij een ervaren PMO Professional?

Agile PMO

Lees meer...