Kennissessie “Blik op Integrale Projectbeheersing” 5 juni 2019

Op woensdagavond 5 juni organiseert WIN een interactieve kennissessie met Atef Saad. We gaan met elkaar in gesprek en in discussie aan de hand van stellingen zodat we van elkaar en Atef leren. Ook neemt Atef ons mee in de 10 valkuilen van Integrale Projectbeheersing. Atef Saad van Compasco Consultancy heeft jaren ervaring in Integrale Projectbeheersing en deze o.a. opgedaan in projecten van Rijkswaterstaat en ProRail. Hij neemt ons mee in zijn “Blik op Integrale Projectbeheersing”.

Kennissessie “Blik op Integrale Projectbeheersing” 5 juni 2019

We wierpen samen met Atef een blik op Integrale Projectbeheersing. Wat is Integrale Projectbeheersing nu eigenlijk en wanneer werkt het echt? Wat is je rol als Projectbeheerser binnen een projectteam en hoe zet je deze neer? Hoe maak je het onzichtbare zichtbaar? Wat zijn volgens Atef de 10 valkuilen van Projectbeheersing? Kortom hoe maak je het verschil! We gingen met elkaar in gesprek en in discussie aan de hand van stellingen.

Lees hier meer over deze kennissessie.

Atef Saad is een ervaren ondernemer met jaren ervaring in Integrale Projectbeheersing. Deze ervaring heeft hij o.a. opgedaan in projecten van Rijkswaterstaat en ProRail. Hij heeft passie voor het vakgebied en is vanuit zijn praktijkervaring continu bezig zijn visie op Integrale Projectbeheersing te verscherpen.

 

Deelnemen aan de sessie?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...

Vacatures

Project Management Officer

De PMO functie bij Nictiz is heel divers. Dit vraagt om een ervaren PMO professional die meerdere rollen kan oppakken en de functie vanuit de opgedane kennis en ervaring weet in te vullen.

Senior Sales Consultant

Voor onze vaste team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Sales Consultant. Heb je ervaring en bewezen senioriteit en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Scrum Master

Lees meer...

Adviseur/ Manager Projectbeheersing

Uitdagende opdrachten binnen infrastructurele of ruimtelijke omgeving!