PMO | Agile | Projectbeheersing

Werken bij WIN

WIN helpt organisaties bouwen aan zelfveranderend vermogen

vacature werken project change pmo projectbeheersing

Gedreven en ambitieuze professionals, die hun sporen in het vak hebben verdiend. Ben je toe aan een uitdaging, waarin je kunt excelleren én groeien? Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop? Kom ons team versterken!

Wil je graag ons team komen versterken, maar staat de functie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen onderzoeken wat we op termijn voor elkaar kunnen betekenen.

 
Project & Change Performance: de sleutel tot succesvol PMO, Projectbeheersing en Agile werken. Ontdek hoe wij projectmanagement inzetten.

Zijn wij een match?

Dit is WIN

Utrecht Centrum

Werkzaam in heel Nederland

50/50

+/- 38 jaar

Casual dresscode

Thuiswerk-mogelijkheden

40 WINners

Jij?

PMO projectmanagement ondersteuning projectbeheersing

Meet & join

Wil je meer weten over werken bij WIN?

Uitdagende opdrachten

We bieden je inhoudelijk interessante opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Samen gaan we op zoek naar de beste match, die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wens en ontwikkeling. Als je niet bij de opdrachtgever bent, biedt WIN je een veilige omgeving waar je gewaardeerd en geaccepteerd wordt om wie je bent en wat je kunt en waar jouw initiatieven en ideeën welkom zijn.

Goede arbeids-voorwaarden

We bieden jou een marktconform salaris, waarbij we ervoor zorgen dat het salaris aansluit bij waar jij in de ontwikkeling staat en de marktontwikkelingen volgt. Daarnaast is het mogelijk om een deel van de bijdrage die jij aan WIN levert te ontvangen in de vorm van een aantrekkelijke bonus. En, niet onbelangrijk, je wordt voorzien van een (elektrische) leaseauto, laptop en mobiele telefoon!

Cultuur

WIN heeft een informele cultuur waar collega’s elkaar inspireren, helpen en waar we naast werken ook houden van gezelligheid. We zijn een resultaatgerichte organisatie en kijken daarom naar de door jou geleverde prestaties of dat nu thuis, bij de opdrachtgever of bij WIN is. WIN is een platte organisatie waar in korte lijnen duidelijk gecommuniceerd wordt, wat WIN toegankelijk en benaderbaar maakt.

Flex benefits

Bij WIN vinden we eigenaarschap belangrijk, wij geloven erin dat jij prima zelf kunt beslissen welk maatwerk jij nodig hebt aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je bijvoorbeeld liever een mobiliteitsbudget i.p.v. een (elektrische) leaseauto? Hoe wil jij je vakantiegeld uitbetaald krijgen? Of wil je een kleinere leaseauto, zodat je meer vakantiedagen hebt? De keuze is aan jou en bespreken we jaarlijks.

Vitaliteit

Bij WIN hebben we aandacht voor vitaliteit, want het zorgt ervoor dat jij krachtig en energiek aan de slag bent. Naast de actieve uitjes, georganiseerd door onze feestcommissie, ontvang je van WIN €50 bruto aan vitaliteitsbudget, zodat je zelf kunt bepalen hoe jij hier invulling aan geeft.

Ontwikkeling

We hebben aandacht voor jou, als persoon (privé- en werksituatie) en helpen jou daarbij. Bij WIN ben je geen nummer. WIN coacht, daagt je uit en faciliteert je om je talent, ervaring en wensen, zowel op harde als zachte competenties blijvend te ontwikkelen. Dit door te doen, feedback te krijgen en trainingen te volgen. Het werken in teams draagt daaraan bij.

Samen bouwen, samen leren

Wij zijn Agile!

Verder bieden wij je een Agile werkomgeving waar je met ons mee kan bouwen aan de ontwikkeling van WIN. Je kunt onder andere roulerende Scrum rollen verkennen in verschillende teams, meedenken in de prioritering van Product Backlogs en werken aan features.

We werken graag met je samen vanuit gedrevenheid en ondernemerschap. Samen zijn wij van meerwaarde voor onze opdrachtgevers en voor elkaar, door vanuit de inhoud kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op die manier brengen we gezamenlijk onze expertise naar opdrachtgevers en groeien we samen.

WIN vacature werken project change pmo projectbeheersing

Team

Meet ons team

PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Axel Eckhardt

Sr. PMO Consultant

PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Armando Fabris

PMO Professional

PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Samir Sakha

PMO Professional

PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Mirte Andriesse

PMO Consultant

PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Rianne Dokter

PMO Professional

In 3 stappen naar WIN

vacature kennismakingsgesprek

1. Kennismaking

vacature vakinhoudelijk gesprek

2. Vakinhoudelijk gesprek

vacature aanbieding

3. Jij ontvangt de aanbieding!

Management Drives

Binnen WIN werken wij met Management Drives.
Management Drives meet en maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert en biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken. Zo leer je als organisatie gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu.

Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap of organisatiecultuur.

WIN vacature management drives werken project change pmo projectbeheersing