PMO | Agile | Projectbeheersing

Onze cultuur

Wij bouwen aan de organisaties van morgen door samen te groeien

Wij zijn WIN. Vanuit onze kernwaarden bouwen wij aan de organisaties van morgen door samen te groeien. Project- en veranderorganisaties helpen groeien; dat is waar WIN sterk in is. Of het nou gaat om PMO, Projectbeheersing, Agile, of Obeya binnen een project,een programma of op portfolioniveau, wij begeleiden organisaties naar verdere professionalisering met detachering, advies en opleidingen. Daar ligt onze expertise, onze kracht én passie.

Bij WIN geloven we in de kracht van samenwerking en de waarde van elk individu. Vanuit onze kernwaarden bouwen wij aan onze cultuur, wie wij zijn en wat wij willen uitdragen.

Onze kernwaarden

Dit is waar wij voor staan

nieuwsgierig

Nieuwsgierig ondernemend

Door met een innovatieve blik te kijken naar de wereld om ons heen, vertalen wij de uitdagingen van morgen naar acties vandaag. Door onze eigen nieuwsgierigheid, maar ook door slim samen te werken met collega’s, klanten en partners.
Wij willen continue verbeteren. Daarom heeft WIN haar focus gelegd op een integrale aanpak bij het helpen van onze klanten bij het realiseren van hun doelstellingen. Dit houdt in dat onze kennis van de vier vakgebieden PMO, Projectbeheersing (IPM), Agile en Obeya wordt gecombineerd. Hiermee bieden wij onze klanten structuur, beheersing, overzicht , verbinding en wendbaarheid om hierin continu te kunnen verbeteren.

aandacht mens

Met aandacht voor de mens

Alles in ons werk draait om mensen. En groeiende mensen maken het verschil. WIN investeert in een carrière én in werkplezier. Want alleen als wij groeien, kunnen wij onze klanten helpen groeien. Daarom worden al onze WINners begeleid door een interne coach, die de WINner ondersteunt en stimuleert in zijn of haar ontwikkeling.

Daarnaast is WIN is onlangs uitgeroepen tot een Great Place To Work, maar daar stopt het niet voor ons. Met een intern cultuurteam wordt er structureel gewerkt aan het in stand houden en doorontwikkelen van een sterke cultuur binnen WIN, waarin iedereen zich thuis voelt.

getting sh*t done

Getting sh*t done

Bouwen, dat is een werk-woord. En daar houden wij van. Ondernemend, realiserend. Resultaten neerzetten waar onze klanten ook echt iets aan hebben, wat hen verder brengt. Wij doen dat wat de klant helpt zich verder te ontwikkelen en te groeien vanuit hun eigen ambities. Wij voegen realisatiekracht toe.

WINners ontwikkelen zich vanuit hun kracht. Ze worden gestimuleerd kennis en ervaring te verrijken, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen. Maar ook om hun kennis en ervaring te delen, door met betrokken en gelijkgestemde WINners te sparren door o.a. samen te komen tijdens onze LABdays. Want wij zijn actief, doen dingen en krijgen dingen voor elkaar.

verschil maakt sterker

Verschil maakt sterker

Bij WIN geloven in de kracht van samenwerking en de waarde van elk individu. Ons team is niet alleen gericht op zakelijk succes, maar ook op het vormen van een cultuur die gedreven wordt door wederzijds respect en groei.

We moedigen aan om gebruik te maken van elkaars kracht, om elkaar te ondersteunen en uit te dagen op weg naar gemeenschappelijke doelen. Tijdens onze strategiedagen, LABdays en LABnights gaan we met elkaar de dialoog aan door naar elkaar te luisteren, inzichten te delen om samen het verschil te kunnen maken.

Als WINners zijn we daarom toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin samenwerking en empathie de norm zijn, en waarin succes wordt gemeten aan de hand van morele waarden en niet alleen aan commerciële doelen.

serious about fun

Serious about fun

Bij WIN geloven we erin dat werk niet alleen effectief, maar ook leuk moet zijn. We nemen ons werk serieus, maar we nemen onszelf niet altijd te serieus. We vinden het belangrijk om een positieve werkomgeving te creëren waarin plezier en teamspirit centraal staan. Samen werken we hard, maar we verliezen nooit het belang van plezier uit het oog. Want wanneer je plezier hebt in wat je doet, kun je samen bergen verzetten.

Daarom maken we ook samen herinneringen. Of het nu gaat om het vieren van successen, het organiseren van leuke activiteiten of het samen doorbrengen van tijd buiten het kantoor, we streven ernaar om een hechte organisatie te zijn. 

Onze feestcommissie zorgt ervoor dat er altijd iets te vieren valt. Van verjaardagen tot teamsuccessen, we vinden altijd een reden om samen te komen en plezier te hebben. En onze jaarlijkse workation is een hoogtepunt op de kalender, waar we samen nieuwe energie opdoen, ideeën uitwisselen en de banden versterken.

Hierin blinken wij uit

Bij WIN geloven we dat continue verbetering en aanpassingsvermogen essentieel zijn in een wereld die constant verandert. Deze flexibiliteit is niet alleen een onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering, maar zit diepgeworteld in ons DNA.

  • Adaptief Vermogen
    Wij begrijpen de kunst van aanpassen als geen ander. Het is een dagelijkse realiteit binnen onze opdrachten doordat verschillende organisaties en projecten om een eigen aanpak vragen. Onze aanpak is daarom altijd op maat gemaakt, aangepast aan de specifieke behoeften en context van onze klanten.
  • Veranderplezier
    Voor ons is verandering niet alleen een noodzaak; het is een bron van plezier. We zijn voortdurend op zoek naar ontwikkelmogelijkheden en innovatieve manieren om te verbeteren, wat ons in staat stelt om samen met onze klanten aan de toekomst te bouwen.
  • Realisatiekracht
    Wij zetten onze expertise in om tastbare resultaten te bereiken die bijdragen aan de langetermijndoelstellingen van onze klanten. We geloven dat mensen aan de basis staan van elk initiatief dat leidt tot duurzame ontwikkeling. Door onze gezamenlijke inspanningen creëren we duurzame veranderingen en voegen we concrete waarde toe aan de organisaties waarmee we werken.

Vanuit WIN geloven we hierbij niet in een “one size fits all” benadering, je zult je altijd aan moeten passen aan de specifieke context om veranderingen door te voeren. We passen onze strategieën aan, toegespitst op de unieke uitdagingen en kansen die elke organisatie met zich meebrengt. Dit maakt ons niet alleen flexibel, maar ook uiterst effectief in het faciliteren van blijvende verandering.

 

Wij zijn een Great Place to Work

Vanuit onze kernwaarden willen wij een cultuur creëren die bijdraagt aan het zijn van een Great Place To Work. Een omgeving zijn van luisteren, ontwikkelen, vertrouwen en transparantie.

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij een bedrijf dat erkend is als een Great Place to Work? We nodigen je uit om meer te ontdekken over onze cultuur via een persoonlijk gesprek en wie weet ervaar je straks zelf waarom wij trots zijn op onze cultuur.

Werken bij WIN

Gedreven en ambitieuze professionals, die hun sporen in het vak hebben verdiend. Ben je toe aan een uitdaging, waarin je kunt excelleren én groeien? Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop? Kom ons team versterken! Wil je graag ons team komen versterken, maar staat de functie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen onderzoeken wat we op termijn voor elkaar kunnen betekenen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

vacatures hayat adnane