PMO | Agile | Projectbeheersing

Krijg grip in ruimtelijke projecten

Onze experts zijn sterk in projectbeheersing door jarenlange ervaring in complexe infrastructurele projecten. Zij zijn gespecialiseerd in het creëren van overzicht en inzicht en doen dit vanuit een integraal perspectief. Zo zorgen zij voor voorspelbaarheid binnen projecten en programma’s en vergroten hiermee de realisatiekracht.

projectbeheersing schema

jouw organisatie

Projecten realiseren met IPM

Steeds meer publieke opdrachtgevers voeren projecten uit op basis van IPM (Integraal Projectmanagement Model). IPM is door Rijkswaterstaat ontwikkeld en is een integrale aanpak om de steeds complexer wordende projecten in de fysieke leefomgeving effectief te kunnen managen. Wij ondersteunen projectorganisaties bij IPM ontwikkeltrajecten met training, advies en inrichting. Hierbij werken we vanuit het IPM gedachtegoed met oog voor de specifieke inpassing in de organisatie. Daarnaast dragen we vanuit onze expertise bij aan de ontwikkeling van de IPM discipline projectbeheersing. Dit doen we door inrichting, coaching en opleiding, of we vervullen in de projecten een rol als adviseur of manager projectbeheersing.

Waarom kiezen voor WIN?

Grip krijgen en houden

De projectbeheersers van WIN zijn experts in het bewaken van alle beheersaspecten. Onze professionals zijn inzetbaar binnen verschillende werkgebieden en in verschillende rollen. Zij houden de projectorganisatie op koers, zorgen voor sturing van het project en dragen zo bij aan het projectsucces. WIN is ook gespecialiseerd in project, programma en portfoliomanagement. Hierdoor hebben we zicht op de positionering en impact van projectbeheersing in de gehele organisatie en helpen deze te ontwikkelen en te borgen.

Waarom is de rol van projectbeheerser zó belangrijk? En wat verstaan we onder grip? In deze video geven we antwoord op deze vragen.

Reviews

Wat klanten zeggen over WIN

{

“Projectbeheersing kun je leren. Deze ervaren docenten geven je tal van handreikingen en laten je ervaren dat Projectbeheersing zelfs leuk is om te doen. De workshop Projectbeheersing is leuk: de docenten hebben verstand van zaken, de workshop zit goed in elkaar en je ervaart hoe belangrijk het is een project, al voor de start, goed in de vingers te hebben.”

Nederlandse Vereniging van Rentmeesters
{

“De IPM training is een leerzame training met een goede dynamiek tussen theorie en actieve opdrachten. De stof wordt teruggebracht naar handvaten voor implementatie. De trainers zorgen voor een fijn en open ontwikkelklimaat. De training geeft hiermee positieve energie!”

Freek Schulp
Teammanager Realisatie, Ruimtelijk Domein
Gemeente Purmerend

Team

Ontmoet ons projectbeheersing team

Laurèn Appelman

Projectbeheersing

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Linda de Klein

Senior Consultant Projectbeheersing, Projectleider

Ik ben WINner in het behalen van aansprekende resultaten met teamwork. Vanuit mijn rol als senior consultant project/programmabeheersing help ik organisaties om in te spelen op veranderingen en om te sturen op het behalen van doelen. Dat doe ik door overzicht te brengen in complexe materie, helder en visueel te communiceren en stap voor stap met het team te verbeteren.
WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Klaas Thomas Jellema

Risicomanager, Adviseur Projectbeheersing

Ik ben WINner in projectbeheersing, projectmanagement en digitalisering Vanuit mijn rol als projectbeheerser help ik integrale tender- en projectorganisaties aan meer structuur, overzicht en het maken van voortgang. Dat doe ik door te kiezen voor een systematische aanpak, enthousiasme, vooruit te kijken en bovendien er samen het beste van te willen maken.

Richard Wezelenburg

Manager Projectbeheersing, Consultant, Practice Lead, Trainer

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Michiel van Houte

Manager Projectbeheersing, CIC Manager, PMO Lead

Marc van der Krogt

Adviseur, Trainer, Coach, IPM

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over wat bij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bekijk ook onze trainingen en openstaande vacatures.