PMO | Agile | Projectbeheersing

PMO

Voor meer grip binnen jouw projectorganisatie

Organisaties moeten wendbaar zijn en investeren flink in projecten, programma’s en portfolio’s. Daarmee groeit ook de behoefte aan transparante (sturings)informatie, om onzekerheid te beheersen.

Zeker wanneer deze veranderinitiatieven steeds omvangrijker, complexer en kostbaarder worden. Veel organisaties worstelen dan ook met de vraag hoe ze grip op complexe projecten krijgen en grip kunnen houden. Het antwoord hierop is: met een goed ingericht Project Management Office (PMO).

jouw organisatie

Wat levert het jouw organisatie op?

9
Een goede flow in de projectuitvoering.
9
De projectmanager kan zich richten op het proces in plaats van de inhoud.
9
Voorspelbare uitvoering van projecten.
9
Groei in de professionaliteit van de projectmanager/het project.
9
Groei van de volwassenheid van het (project)team.
9
Een veilige omgeving met onderling vertrouwen, openheid en een goede sfeer.
9
Grip/controle.
9
Efficiency.
9
Waardering van de opdrachtgever.
9

Transparante en snelle besturing

Samen op reis

Wat doen we?

begeleiden coachen pmo

Begeleiding en coaching

We begeleiden en coachen het team.

besluitvorming informatievoorziening pmo

Faciliteren van besluitvorming

We helpen bij het faciliteren van besluitvorming door adequate informatievoorziening.

optimalisatie pmo

Processen

We optimaliseren en implementeren processen.

ontzorgen pmo

Ontzorgen

We ontzorgen het team en de opdrachtgever overal.

project hygiene pmo

Project-hygiëne

We creëren betrokkenheid, overzicht en inzicht en brengen de project-hygiëne op orde.

ervaring kennis pmo

Ervaring en kennis

We brengen onze ervaring en kennis binnen project/programma/portfolio omgevingen in.

jouw organisatie

Hoe doen we het?

9
Onze PMO’s focussen op verschillende werkgebieden.
9
We durven kritische vragen te stellen, schakelen met verschillende disciplines zowel intern als extern en stellen ons op als sparringpartner.
9
We vertalen acties en ideeën naar concrete oplossingen o.a doormiddel van plan, do, check, act.
PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Reviews

Wat zeggen klanten over WIN?

{

“Wij hebben WIN ingeschakeld om de volwassenheid van onze projectorganisatie te vergroten. WIN heeft middels de Quick Insight het verbeterpotentieel van ons PMO helder inzichtelijk gemaakt. Met de verkregen inzichten heeft WIN ons, door de inzet van hun professionals, op een gestructureerde wijze geholpen de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.”

Jens den Akker
Manager Engineering en Projectmanagement
Urenco
{

“Onze uitdaging was dat binnen de veranderde organisatie het PMO een duidelijke positie inneemt. WIN heeft als interim PMO Lead de huidige situatie in kaart gebracht, de verbeterpunten geanalyseerd en op basis daarvan een visie ontwikkeld en een plan van aanpak.”

Alliander
{

Waarom ben je bij WIN komen werken?
Er was direct een klik tijdens de kennismakingsgesprekken tussen mij en WINners. Er heerst een hele vertrouwelijke en warme sfeer bij WIN en dat spreekt mij erg aan.

Wat was je vorige baan?
Projectsecretaris bij het UMC Utrecht op de afdeling Gebouw, Beheer en Inrichting. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de verhuizingen en verbouwprojecten in het ziekenhuis. Ik heb twee projectleiders ondersteund en met vijf projecten meegelopen.

Wat doe je nog meer?
Ik houd van reizen en gezelligheid. Niets is fijner als een cocktail drinken op het terras in het zonnetje met een prachtig uitzicht.

Any de Veth
Trainee

Team

Ontmoet ons PMO team

Judith de Haas

PMO Professional

Ik ben een enthousiaste WINner in PMO, Project & Change Performance en toekomstgericht sturen. Vanuit mijn rol als PMO Professional help ik organisaties om structuur te vinden in hun transformatieproces. Dat doe ik door overzicht te creëren, analytisch-kritisch te durven kijken, creatieve oplossingen te vinden, buiten bestaande kaders te denken, en de verbinding te zoeken waar verschillen zijn.

Mandy Versteeg

PMO professional

Ik ben WINner in PMO, verbinden en structureren. Vanuit mijn rol als Professional help ik projectorganisaties met efficiëntie en verandering. Dat doe ik door overzicht en inzicht te creëren, creativiteit en een mensgerichte aanpak.

Nancy Bisphan

PMO Professional

Jonne Campfens

PMO Professional

Ik ben WINner in PMO, organisatie, ontwikkeling en verbinding. Vanuit mijn rol als PMO’er help ik bedrijven door het creëren van overzicht en het bieden van inzicht om zo samen te kunnen werken aan het verbeteren van project en proces. Dat doe ik onder andere door kritische vragen te stellen, behoeften inzichtelijk te maken, structuur te bieden en te ontzorgen.

Lynette Pasman

PMO Professional

Jill Kunst

Jr. PMO

Ik ben WINner in resultaat- en doelgericht werken, organiseren en structureren. Vanuit mijn rol als PMO'er ontzorg ik projectorganisaties in uitvoerende en ondersteunende taken. Dat doe ik door te zorgen voor structuur en overzicht, zodat op een efficiënte en effectieve manier doelstellingen behaald kunnen worden.

Shafinaaz Niamat

Jr. PMO

Bas Joustra

Sr. PMO Consultant

Ik ben WINner in PMO, Portfoliomanagement en Consultancy. Vanuit mijn rol als Senior Consultant help ik projectorganisaties overzicht te creëren en prioriteiten te stellen. Op een complex speelveld denk ik graag mee hoe iedereen zijn waarde kan toevoegen om de doelstellingen te realiseren. Dat doe ik door verbinding te zoeken en altijd net een stapje meer te zetten.
WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Bjorn Mattijssen

Sr. PMO Consultant

Ik ben WINner in PMO Ondersteuning en Consultancy, Vanuit mijn rol als PMO-consultant help ik mijn opdrachtgever middels in- en overzicht aan controle op hun projecten, programma’s en portfolio’s. Dat doe ik door mijn kennis en ervaringen op het gebied van PMO praktisch te vertalen naar oplossingen die voor de opdrachtgever echt werken.
WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Shanice Helder

Jr. PMO

Ik ben WINner in resultaat- en doelgericht, samenwerken en plannen. Vanuit mijn rol als PMO'er help ik projectorganisaties in uitvoerende en ondersteunende taken. Dat doe ik door projectleden te betrekken en te verbinden vanuit de inhoud. Zo kunnen we samenwerken aan het een gemeenschappelijk projectdoel en zorgen voor een gewenst resultaat.
WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Sanne Immerzeel

PMO Professional

Ik ben een WINner in Organiseren, Verbinden en Resultaten behalen. Vanuit mijn rol help ik organisaties grip te krijgen op hun programma’s en projecten door duidelijke afspraken te maken, doelstellingen helder te krijgen en waar nodig te streven naar optimalisatie.
WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Sofie te Dorsthorst

PMO Professional

Ik ben WINner in project- en verandermanagement, PMO en teamontwikkeling. Vanuit mijn rol als Project & Change professional begeleid, coach en faciliteer ik teams om het beste uit hun project- of verander organisatie te halen. Dat doe ik door te werken vanuit een mensgerichte werkstijl, de verbinding te maken, realisatiekracht te creëren en het proces te begeleiden zodat we met elkaar kunnen zorgen voor het veranderplezier.
WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Tamara Vroomen

Sr. PMO Consultant, Softskill trainer en Career Coach

Ik ben een WINner in Project consultancy, sturing en (door-) ontwikkeling en coaching Vanuit mijn rol als Senior consultant en Coach help ik veranderorganisatie en de mensen die daar in werken in hun ontwikkeling. Dat doe ik door samen een visie en strategie neer te zetten en deze te vertalen naar een uitvoering waarin ik sturing bied, optimaliseer en borg. Een luisterend oor, het dialoog, transparantie en de nodige humor zijn hierbij voor mij onmisbaar.

Maurice Alberts

PPM Consultant, Practice Lead, Trainer, Management Drives

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Any de Veth

PMO Professional

Ik ben WINner in opzetten, structureren en standaardiseren. Vanuit mijn rol als PMO’er ontzorg ik project- en/of programmamanagers en creëer ik een standaard manier van werken, om zo de kwaliteit binnen opdrachten te bewaken. Dat doe ik door met een kritische blik de huidige situatie te bekijken en op basis daarvan rapportages en sturingselementen op maat te maken en te waarborgen.
pmo agile projectbeheersing whitepaper

Download

Quick insight

Hoe volwassen is jouw projectorganisatie? Onze Quick Insight Scan geeft antwoord op deze vraag én inzicht in kansen om te groeien.
1 Step 1

Uiteraard worden uw gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Meer daarover leest u in onze Privacyverklaring.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie?

Maak vandaag nog kennis met ons PMO specialisten! Bekijk onze vacatures of neem contact op voor meer informatie.