De beste adviesbureaus van Nederland – WIN is in it

pmo projectbeheersing agile consultancy

Consultancy.nl stelt ieder jaar een lijst op van de beste adviesbureaus van Nederland. Er zijn wel duizenden adviesbureaus in Nederland in allerlei branches en in allerlei ordes van grootte. Maar slechts enkele zijn in hun markt of werkveld een noemenswaarde speler. Consultancy.nl heeft de ranking gemaakt aan de hand van hun unieke database met meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers en consultants.
De vraag wat een topkantoor is, is dan ook lastig te beantwoorden. Het hangt af van een heel aantal criteria, zoals welke diensten en expertises er worden beoordeeld.
Consultancy.nl heeft daarom gekozen voor een holistische benadering om de verschillende bureaus weer te geven. Zoals de rankings gericht op expertise, track record, branchekennis en imago.
WIN kent 3 vakgebieden namelijk Agile, PMO (projectmanagement) en Projectbeheersing.

Beste adviesbureaus in vakgebied Agile

Binnen deze analyse heeft consultancy.nl gekeken naar de expertise Agile, thought leadership, awards, erkenningen en projecten uitgevoerd op het gebied van Agile.

Top 5

top 5 agile
Bron: https://www.consultancy.nl/rankings/beste-adviesbureaus-per-vakgebied/agile

Beste adviesbureaus in vakgebied project management

Binnen deze analyse heeft consultancy.nl gekeken naar de expertise Agile, thought leadership, awards, erkenningen en projecten uitgevoerd op het gebied van Project Management. 

Top 5

top 5 pm
Bron: https://www.consultancy.nl/rankings/beste-adviesbureaus-per-vakgebied/project-management

Wij zijn natuurlijk enorm trots dat we bij de beste 5 Agile adviesbureaus en de beste 2 Projectmanagement bureaus horen van Nederland!

Wil je ook eens ervaren hoe het is om met onze consultants te werken of gewoon eens sparren over een specifiek onderwerp binnen jouw organisatie met betrekking tot PMO, Agile of Projectbeheersing?

Neem contact met ons op en ervaar zelf of wij deze ranking waarmaken!

Geschreven door Maartje van Helden

Recente berichten

Meer informatie?

Wil jij meer weten over dit onderwerp of heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.