De beste adviesbureaus van Nederland – WIN is in it.

De beste adviesbureaus van Nederland – WIN is in it

Jessica Lindeman

Consultancy.nl stelt ieder jaar een lijst op van de beste adviesbureaus van Nederland. Er zijn wel duizenden adviesbureaus in Nederland in allerlei branches en in allerlei ordes van grootte. Maar slechts enkele zijn in hun markt of werkveld een noemenswaarde speler. Consultancy.nl heeft de ranking gemaakt aan de hand van hun unieke database met meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers en consultants.

De vraag wat een topkantoor is, is dan ook lastig te beantwoorden. Het hangt af van een heel aantal criteria, zoals welke diensten en expertises er worden beoordeeld.

Consultancy.nl heeft daarom gekozen voor een holistische benadering om de verschillende bureaus weer te geven. Zoals de rankings gericht op expertise, track record, branchekennis en imago.

WIN kent 3 vakgebieden namelijk Agile, PMO (projectmanagement) en Projectbeheersing.

Beste Adviesbureaus in vakgebied Agile

Binnen deze analyse heeft consultancy.nl gekeken naar de expertise Agile, thought leadership, awards, erkenningen en projecten uitgevoerd op het gebied van Agile.

Top 5

Beste adviesbureauS in vakgebied Project Management

Binnen deze analyse heeft consultancy.nl gekeken naar de expertise Agile, thought leadership, awards, erkenningen en projecten uitgevoerd op het gebied van Project Management. 

Top 5

Bron: https://www.consultancy.nl/rankings/beste-adviesbureaus-per-vakgebied/project-management

Wij zijn natuurlijk enorm trots dat we bij de beste 5 Agile adviesbureaus en de beste 2 Projectmanagement bureaus horen van Nederland!

Wil je ook eens ervaren hoe het is om met onze consultants te werken of gewoon eens sparren over een specifiek onderwerp binnen jouw organisatie met betrekking tot PMO, Agile of Projectbeheersing?

Neem contact met ons op en ervaar zelf of wij deze ranking waarmaken!

Wil je dit blog met jouw netwerk delen? Graag zelfs! Kies je kanaal hieronder.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...