Wij zijn een Great Place to Work!

pmo projectbeheersing agile consultancy

Met trots kunnen wij mededelen dat wij een Great Place To Work zijn!

Het aantrekken en behouden van talent is van onschatbare waarde voor bedrijven Een van de meest waardevolle onderscheidingen die een organisatie kan behalen, is de ‘Great Place to Work’ certificering.

Bij WIN geloven we in de kracht van samenwerking en de waarde van elk individu. Ons team is niet alleen gericht op zakelijk succes, maar ook op het vormen van een cultuur die gedreven wordt door wederzijds respect en groei. Het behalen van de Great Place To Work certificering is voor ons als organisatie daarom een belangrijke mijlpaal. We nemen je graag mee in de stappen die we hebben gezet om van onze organisatie een Great Place To Work cultuur te maken. 

1. Een cultuur van luisteren
Voor ons is een belangrijk aspect voor het zijn van een Great Place to Work een cultuur van open communicatie en wederzijds respect. Luisteren naar de stemmen van onze medewerkers is nodig om te begrijpen wat er speelt binnen onze organisatie. Wij organiseren regelmatig review en spiegelsessies en hebben  een open-deurbeleid om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich gehoord voelen en zich vrij voelen om hun ideeën en zorgen te delen. De kunst voor ons is om niet alleen te luisteren, maar hier ook waar kan gehoor aan te geven. Tijdens onze strategiedagen en spiegelsessies gaan we met elkaar de dialoog aan door naar elkaar te luisteren, inzichten te delen zodat we samen het verschil kunnen maken. 

 

“WIN is voor mij een GPTW, omdat je samen aan WIN bouwt en er ruimte is voor je ideeën en feedback.”

 

2. Een cultuur van ontwikkelen en groeien
Het is belangrijk om te erkennen dat de groei van onze medewerkers hand in hand gaat met de groei van onze organisatie. Door te investeren in opleidingen, professionele ontwikkelmogelijkheden en onze bekende LABdays en LABnights, laten wij onze medewerkers zien dat wij hun groei en succes serieus nemen. Met behulp van individuele coaching begeleiden we onze WINners op hun persoonlijke groeipad. Dit resulteert niet alleen in meer tevredenheid en betrokkenheid, maar ook in een hogere productiviteit en prestaties op de lange termijn. 

 

WIN is voor mij een GPTW, omdat ik bij WIN uitgedaagd word mijzelf te ontwikkelen, zowel theoretisch als in de praktijk.

 

3. Een ondersteunende werkomgeving
Een Great Place to Work is meer dan alleen een fysieke ruimte; het is een omgeving waar medewerkers zich gewaardeerd, gesteund en geïnspireerd voelen. Wij hebben geïnvesteerd in het creëren van een cultuur van ondersteuning, waarbij onder andere flexibele werkregelingen en een gezonde work-life balance centraal staan. Daarnaast is het hebben van een eigen honk ook van belang om de binding te versterken, een plek waar we met zijn alle ‘’thuis’’ kunnen komen. Dit heeft geleid tot een team dat zich niet alleen verbonden voelt met het werk dat ze doen, maar ook met elkaar. 

 

WIN is voor mij een GPTW, omdat we een stevige (fysieke) thuisbasis met elkaar hebben, ook al werk je allemaal op je eigen opdrachten.

 

4. Een cultuur van vertrouwen en transparantie
Vertrouwen vormt het fundament van elke succesvolle relatie, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Door transparantie, eerlijkheid en integriteit na te streven in al onze interacties willen wij een cultuur van vertrouwen creëren binnen onze organisatie waarin onze medewerkers zich vrij voelen om hun ideeën te delen, risico’s te nemen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. 

 

WIN is voor mij een GPTW, omdat ondanks de verschillen, we elkaar respecteren en verder helpen.

 

Een Great Place to Work zijn voor ons geen eindbestemming, maar een voortdurende reis van groei en verbetering. Het is belangrijk om open te blijven staan voor feedback, te leren van successen en mislukkingen, en voortdurend te streven naar het creëren van een nog betere werkplek voor onze medewerkers. Door te blijven ontwikkelen en innoveren, streven wij ernaar om onze status als een Great Place to Work behouden. 

Ontdek zelf waarom wij een Great Place to Work zijn
Benieuwd naar hoe het is om te werken bij een bedrijf dat erkend is als een Great Place to Work? We nodigen je uit om meer te ontdekken over onze cultuur, waarden en vacatures op onze website. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf waarom wij trots zijn op onze cultuur. 

Geschreven door Sofie te Dorsthorst

Recente berichten

Meer informatie?

Wil jij meer weten over dit onderwerp of heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.