De eerste 6 maanden van Lars Keur

pmo projectbeheersing agile consultancy

Hoe je bij ons bent gekomen

1. Hoe ben je bij WIN terechtgekomen?

Ik ken WIN via linkedin, ze hadden hier een vacature open staan en heb daar gesolliciteerd. Ik heb een heel leuk gesprek gehad met Hayat (de recruiter van WIN), waarin we beide met veel passie over Agile hebben gesproken. Na ons gesprek was ik direct enthousiast en heeft Hayat mij bij de practice leads van Agile aangedragen. Met hen heb ik een super leuk gesprek gehad en voelde ik direct een klik.

De overstap

2. Wat was voor jou de reden om over te stappen naar WIN

Het is een platte en toegankelijke organisatie die corporate klanten bedient. Dit vind ik een hele mooie mix. De mensen zijn erg toegankelijk en er heerst een gevoel van saamhorigheid ondanks dat iedereen gedetacheerd is bij andere opdrachtgevers. De verbinding die WIN met haar medewerkers opzoekt is echt sterk! Verder daagt WIN je uit binnen je opdracht om je te ontwikkelen naar een professional waar jij enthousiast van wordt en energie van krijgt, je ontwikkelpad kan je hier zelf bij aan laten sluiten. Daarbij is WIN ook een ondernemende club, en als je zelf vindt dat iets beter kan dan krijg je de ruimte om dit te verkennen en te ontwikkelen. Dat spreekt mijn ondernemershart aan!

Onboarding

3. Hoe ben je bij WIN gestart (onboarding) en hoe ervaar je je eerste opdracht?

De onboarding van WIN was even wennen, er werden ons veel onboardingscurssen aangeboden om met alle practices kennis te maken. Hierdoor kregen we een breed beeld van wat WIN doet. Daarna ben ik in de Agile practice projecten uit gaan voeren. Er is altijd genoeg te doen als je op de ‘bank’ zit. Hierna ben ik aan mijn opdracht bij de GGD begonnen waar ik in de Landelijke Coördinatie Covid-19 Bestrijding als projectondersteuner ben begonnen. De opdracht is enorm uitdagend omdat het een echte crisis organisatie is, ik leer er veel en haal veel energie uit de afwisseling die komt kijken bij de opdracht.

Collega’s

4. Hoe heb je je nieuwe collega’s leren kennen

Als gepassioneerde professionals die heel menselijk en open contact met je zoeken. Dit heb ik met de Agile practice in het begin vooral digitaal gedaan, maar toen het even kon heeft WIN een strategie dag georganiseerd waar de menselijkheid echt naar boven kwam. Het is een groep die echt voor resultaat gaat en in diverse rollen veel werk verzet.

Twijfels over een carrière in detachering

5. Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfel om bij WIN of überhaupt in de detachering te komen werken?

Try me! Kom een keer een kop koffie drinken, en ga er voor. Zoek je afwisseling, rollen die snel mee draaien op strategisch en inhoudelijk niveau en wil je meegenomen worden in belangrijke beslissingen en dit uitwerken? Kom dan bij een detacheerder als WIN. Zoek je daar ook nog een club bij die plat is en ondernemend, dan is WIN echt de ideale match voor je.

Geschreven door Lars keur

Recente berichten

Meer informatie?

Wil jij meer weten over dit onderwerp of heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.