Trainingen

Projectbeheersing

Vanuit ervaring met het werken aan ruimtelijke en infrastructurele projecten en programma’s heeft WIN verschillende Projectbeheersing trainingen en workshops ontwikkeld. Hierin geven we altijd aandacht aan zowel de harde als de zachte kant van het vak. Het is zeker goed om meer te leren over inhoud en proces, maar voor een goede toepassing hiervan in project- en programmaorganisaties is juist het ontwikkelen van de softskills van belang.

 

9

Training aangepast aan de behoeften van jouw team

9

Onze trainers komen uit de praktijk

9

De kennis die je opdoet kun je direct toepassen in de praktijk

Reviews

Wat klanten zeggen over WIN

{

“Projectbeheersing kun je leren. Deze ervaren docenten geven je tal van handreikingen en laten je ervaren dat Projectbeheersing zelfs leuk is om te doen. De workshop Projectbeheersing is leuk: de docenten hebben verstand van zaken, de workshop zit goed in elkaar en je ervaart hoe belangrijk het is een project, al voor de start, goed in de vingers te hebben.”

Nederlandse Vereniging van Rentmeesters
{

“De IPM training is een leerzame training met een goede dynamiek tussen theorie en actieve opdrachten. De stof wordt teruggebracht naar handvaten voor implementatie. De trainers zorgen voor een fijn en open ontwikkelklimaat. De training geeft hiermee positieve energie!”

Freek Schulp
Teammanager Realisatie, Ruimtelijk Domein
Gemeente Purmerend

Team

Ontmoet ons projectbeheersing team

Projectbeheersing PMO Projectmanagement Officer

Laurèn Appelman

Projectbeheersing

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Linda de Klein

Senior Consultant Projectbeheersing, Projectleider

Ik ben WINner in het behalen van aansprekende resultaten met teamwork. Vanuit mijn rol als senior consultant project/programmabeheersing help ik organisaties om in te spelen op veranderingen en om te sturen op het behalen van doelen. Dat doe ik door overzicht te brengen in complexe materie, helder en visueel te communiceren en stap voor stap met het team te verbeteren.
PMO Projectmanagement Officer Projectbeheersing

Klaas Thomas Jellema

Risicomanager, Adviseur Projectbeheersing

Ik ben WINner in projectbeheersing, projectmanagement en digitalisering Vanuit mijn rol als projectbeheerser help ik integrale tender- en projectorganisaties aan meer structuur, overzicht en het maken van voortgang. Dat doe ik door te kiezen voor een systematische aanpak, enthousiasme, vooruit te kijken en bovendien er samen het beste van te willen maken.

Richard Wezelenburg

Manager Projectbeheersing, Consultant, Practice Lead, Trainer

WIN Project Change vacature pmo projectbeheersing agile

Michiel van Houte

Manager Projectbeheersing, CIC Manager, PMO Lead

Marc van der Krogt

Adviseur, Trainer, Coach, IPM

Lees onze Projectbeheersing Blogs

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over wat bij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bekijk ook onze trainingen en openstaande vacatures.