Blijf je ontwikkelen als PMO Professional

IPMA PMO e-learning

De rol van PMO professional bestrijkt de volle breedte van het PMO vak. Dat het vakgebied voortdurend aan verandering onderhevig is, beseft menig professional.

Dit besef gaat gepaard met vragen, zoals: Hoe kan ik succesvol inspelen op veranderingen, mijzelf verder ontwikkelen binnen het vakgebied én blijven groeien als PMO professional? Het antwoord: door je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. De opleiding ‘IPMA PMO’ helpt je daarbij.

In het kort

Doelgroep

Dit is dé opleiding voor de PMO professional, die een verdiepingsslag wil maken binnen het vakgebied en zijn of haar vaardigheden sterk wil verbeteren. Je hebt behoefte aan meer theoretische onderbouwing, betere hard en soft skills en officiële erkenning met certificering.

Voorkennis

Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een ondersteunende rol binnen een projectomgeving. Kennis van en ervaring met verschillende projectmanagement methodieken, zoals PRINCE2 Foundation en/of projectmatig.

Data

Datum in overleg.

Locatie

Bij ons op kantoor óf bij jou op locatie.

Kosten

€1.000,00 per persoon excl. 21% btw. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en exclusief de certificering via IPMA.

Blijf je ontwikkelen als PMO Professeional

Het doel

WIN geeft de IPMA PMO opleiding met één duidelijk doel: PMO professionals nóg sterker maken in hun vak. Deze opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van de IPMA Nederlandse Competence Baseline 4 en bereid je voor op de officiële IPMA PMO certificering.

Resultaat

Na deze training kun jij dit

Na afronding van de opleiding ben je goed voorbereid op het afleggen van het examen en het behalen van de IPMA certificering. Je beschikt over diepere kennis, vaardigheden en een unieke toolkit om nóg sterker te worden binnen je vak. Bovenal: je bent in staat om zelfstandig een project, programma of portfolio professioneel te ondersteunen.
incompany training win academy voordelen

Programma

Wat krijg je

De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je tot je kunt nemen via onze e-learning module en de mogelijkheid om één op één vragen te stellen aan onze ervaren IPMA trainer.

9

Maar liefst 35 uur online trainingsmateriaal

9

Het fysieke IPMA boek

9

Heel veel oefen examen vragen. Tussentijds en aan het einde van de training

9

Filmpjes en plaatjes ter verduidelijking

9

Alle inhoud samenvattingen van de diverse IPMA (PMO) boeken

9

BONUS: je krijgt 40 GRATIS templates

Inschrijven

Ben jij er klaar voor?

Vul hiernaast het formulier in om je in te schrijven. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met ons.

1 Step 1
Inschrijven
Selecteer de gewenste trainingsdagen:

Door te klikken op "Inschrijven" ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right