De eerste 6 maanden van Job de Jager

pmo projectbeheersing agile consultancy

Hoe je bij ons bent gekomen

1. Hoe ben je bij WIN terechtgekomen?
LinkedIn en Google. Ik heb een technische achtergrond en heb hiervoor gewerkt als project engineer. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging richting project- en changemanagement en die meer proces gerelateerd is dan de technische inhoud. De website van WIN zag er interessant uit dus heb ik daarom mijn CV achtergelaten.

De overstap

2. Wat was voor jou de reden om over te stappen naar WIN
Tijdens mijn eerste gesprek met Hayat, merkte ik dat er direct een klik was. Daarna had ik een gesprek met Maurice. Ook daar had ik een goed gevoel over.

“Ik had meteen het idee dat ik goed pas bij WIN en op een positieve manier kan samenwerken met WINners.”

Job de JAGER

ONBOARDING

3. Hoe ben je bij WIN gestart (onboarding) en hoe ervaar je je eerste opdracht?
Mijn eerste werkdag was op kantoor. Daar heb ik een aantal collega’s ontmoet en heb ik ze kort gesproken. WIN had binnen drie dagen een opdracht voor mij. Ik mocht aan de slag bij Digital Survival Company als PMO’er op het gebied van IT-transitie. Het was een leuke start en een uitdagende rol met diverse werkzaamheden. Ik heb daar zes maanden gezeten en heb nauw samengewerkt met de programmamanager. Wij pakten de taken samen op.

Collega’s

4. Hoe heb je je nieuwe collega’s leren kennen
In september lekker op kantoor. Sommigen heb ik ook online leren kennen, aangezien er ook vanuit huis gewerkt wordt. De eerste weken koos ik ervoor om standaard op kantoor te werken. Hierdoor zag ik een hoop collega’s fysiek tijdens trainingen en strategiedagen bijvoorbeeld. Ik denk dat ik in mijn eerste maand al bijna iedereen heb gezien in het echt. Ook werd er 1x per maand (online en/of fysiek) een borrel georganiseerd.

Twijfels over een carrière in detachering

5. Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfel om bij WIN of überhaupt in de detachering te komen werken?
Voor mij voelt WIN niet aan als een detachering. WIN kijkt heel erg naar je drijfveren en probeert je te plaatsen bij een opdracht die daarbij past. Er is bij WIN zoveel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt ook echt naar je geluisterd. Bij WIN zijn er genoeg mogelijkheden en voor elk wat wils. Daarnaast betrekt WIN je ook bij interne projecten. Zo ben ik momenteel bezig met het organiseren van een hackathon voor bedrijven met als doel het automatiseren van processen. WIN is meer een combi van kennis opdoen tijdens verschillende opdrachten en uiteindelijk advies geven op bedrijfsvraagstukken. In dat laatste ligt ook meer mijn ambitie.

Geschreven door Job de Jager

Recente berichten

De organisaties van morgen

"Wij zijn WIN. Wij bouwen aan de organisaties van morgen door samen te groeien." Met deze krachtige woorden eindigt ons cultuurmanifest. Maar wat betekent het eigenlijk om een organisatie van morgen te zijn? Voor WIN gaat het verder dan simpelweg ons werk uitvoeren;...

Lees meer

Meer informatie?

Wil jij meer weten over dit onderwerp of heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.