Overname AgileWalls door WIN project & change performance

pmo projectbeheersing agile consultancy

De ultieme verbinding tussen strategie en uitvoering voor de organisaties van morgen

WIN project & change performance kondigt vol trots de overname aan van AgileWalls.com, dé toonaangevende leverancier van Obeya-walls. AgileWalls is een vooruitstrevende en visionaire startup die zich met succes richt op de ultieme verbinding tussen strategie en uitvoering, essentieel voor de organisaties van morgen.

We zijn verheugd om AgileWalls.com toe te voegen aan WIN en om ons partnerschap met de Obeya Association verder uit te bouwen”, aldus Yara Beerling, directeur bij WIN.

De overname van AgileWalls – Versnelling van Obeya-productontwikkeling
AgileWalls continueert haar huidige activiteiten en klantportefeuille maar zal onder de vlag van WIN een versnelling kunnen aanbrengen in de AgileWalls Obeya-productontwikkeling.

Nick Nijenhuis – Passie voor Obeya
Nick Nijenhuis is aangesteld als nieuwe operationeel directeur van AgileWalls en brengt een enorme passie voor Obeya met zich mee. Als Agile en tech professional heeft hij zijn visie en daadkracht getoond door organisaties te helpen zich aan te passen aan de snel veranderende (digitale) wereld. Hij is vastbesloten om AgileWalls te laten groeien en een nog grotere impact te maken op de wereld.

Visueel management en Obeya – Betere besluiten in een lerende organisatie
WIN is de expert op het gebied van Agile en projectmatig werken en gelooft sterk in de kracht van visueel management en Obeya. Het bevordert transparantie in besluitvorming en versterkt de koppeling tussen strategie en uitvoering. Hierdoor zijn organisaties beter in staat om snel en effectief te reageren op veranderende omstandigheden en om betere resultaten te behalen. Door de overname van AgileWalls kan WIN organisaties nog beter ondersteunen op hun weg naar versnelde duurzame en inclusieve besluitvorming.

Bart Bongers en Dolf Reijnders – Visionaire ondernemers met maatschappelijke impact
Dankzij de overname van AgileWalls.com door WIN kan het team van Bart Bongers en Dolf Reijnders zich nu volledig richten op het uitbouwen van de Obeya Association wereldwijd. Als visionairs en rasechte ondernemers met (maatschappelijke) impact zijn Bart en Dolf een voorbeeld voor vele anderen.

Ze hebben met AgileWalls een uniek concept ontwikkeld dat organisaties in staat stelt om door middel van een collectief leerproces hun potentieel volledig te benutten. Zo dragen Bart en Dolf bij aan het verbeteren van samenwerking en communicatie in organisaties. De oprichters behouden een belang in AgileWalls.com, wat de samenwerking tussen hen en WIN op de lange termijn zal waarborgen. WIN is hen dankbaar voor de geweldige bijdrage die ze hebben geleverd aan de ontwikkeling van AgileWalls en de Obeya-methode wereldwijd.

Strategisch partnerschap tussen WIN en Obeya Association

WIN kondigt hierom ook met trots een strategisch partnerschap aan met de Obeya Association, een internationaal platform voor professionals die betrokken zijn bij de Obeya-methode. Dit partnerschap biedt WIN toegang tot een groter netwerk van professionals die geïnteresseerd zijn in de Obeya-methode en de mogelijkheid om kennis en best practices uit te wisselen. Het stelt WIN ook in staat om haar expertise in bedrijfstransformatie en innovatie te versterken door middel van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de praktijk.

WIN en AgileWalls: wendbaar, innovatief en toekomstbestendig
WIN en AgileWalls zijn beide toegewijd aan het creëren van een betere toekomst door organisaties te helpen hun volledige potentieel te benutten. AgileWalls is een innovatieve en vooruitstrevende startup die zich richt op de ultieme verbinding tussen strategie en uitvoering, terwijl WIN een expert is in Agile, Project Management Office en Projectbeheersing. Door de krachten te bundelen zijn WIN en AgileWalls in staat om samen wendbaar, innovatief en toekomstbestendig te zijn.

“Obeya is voor WIN een prachtige paraplu over onze dienstverlening heen. Wij geloven sterk in de kracht van visueel management. Het bevordert transparantie in besluitvorming en versterkt de koppeling tussen strategie en uitvoering. Het laatste is een onderwerp voor veel van onze klanten; de relatie en samenwerking tussen management en teams versterken.”

That’s grip!

Wil je weten wat Agile Walls en Obeya voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Nick Nijenhuis – nick@agilewalls.nl.

 

 

Geschreven door WIN Redactie

Recente berichten

De organisaties van morgen

"Wij zijn WIN. Wij bouwen aan de organisaties van morgen door samen te groeien." Met deze krachtige woorden eindigt ons cultuurmanifest. Maar wat betekent het eigenlijk om een organisatie van morgen te zijn? Voor WIN gaat het verder dan simpelweg ons werk uitvoeren;...

Lees meer

Meer informatie?

Wil jij meer weten over dit onderwerp of heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.