Wat doe je binnen WIN?
Binnen WIN zit ik in het cultuurteam en in de feestcommissie. Het cultuurteam kijkt op welke aspecten we intern nog verbeteringen kunnen doorvoeren, zodat we een sterke cultuur creëren waarin iedereen zich op zijn plek voelt. De feestcommissie organiseert activiteiten om ook naast het werk elkaar te leren kennen en we regelen presentjes voor speciale gelegenheden.

Wat doe je nog meer?
Ik sport heel graag, krachttraining en HIIT-trainingen in de sportschool, maar ook lekker buiten hardlopen. Daarnaast ben ik een tijd geleden begonnen met pianospelen, heb ik onlangs een wijncursus gevolgd en ben ik van plan nog meer masterclasses en cursussen te gaan volgen, want de wereld van het wijn maken vind ik super interessant.

Waarom ben je graag een WINner?
Bij WIN krijg je ten eerste veel mogelijkheden en ondersteuning om je te ontwikkelen. Het kunnen sparren met collega’s met verschillende achtergronden (PB, PMO en Agile), tijdens o.a. Labdays, zorgt er daarnaast voor dat je kennis breed en up-to-date blijft. En omdat WIN niet zo groot is en er een open houding is heb ik ook het gevoel dat ik invloed heb op de koers van WIN zelf, wat erg fijn is.